sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  handball.hu
sortav
  12-12
10:33Kiestek a rom√°nok (handball.hu)
A h√©tfŇĎi nyolcadd√∂ntŇĎkben a csehek meglepet√©st szerezve vert√©k a rom√°nokat, az oroszok hosszabb√≠t√°sban nyertek D√©l-Korea ellen, a norv√©gok sim√°n gyŇĎztek a spanyolok ellen, a hollandok pedig a jap√°nok ellen szenvedve l√©ptek a nyolc k√∂z√©.
sortav
10:33A lengyeleké az Elnöki kupa (handball.hu)
H√©tfŇĎn Lipcs√©ben √©s Magdeburgban gazd√°ra tal√°ltak a vil√°gbajnoks√°g 17-24. helyei. Az Eln√∂ki kup√°t Lengyelorsz√°g nyerte meg.
sortav
10:33Görbicz lemondta a válogatottságot (handball.hu)
G√∂rbicz Anita bejelentette, hogy a n√©metorsz√°gi vil√°gbajnoks√°g volt az utols√≥ nagy nemzetk√∂zi torn√°ja a magyar nŇĎi k√©zilabda-v√°logatottban.
sortav
10:33A franciák jutottak a nyolc közé (handball.hu)
A vb nyolcadd√∂ntŇĎin Lipcs√©ben a magyar v√°logatott Franciaorsz√°g ellen h√°rom g√≥llal maradt alul, √≠gy nem jutott tov√°bb. Magdeburgban Montenegr√≥t megverte Szerbia, a h√°zigazda n√©metek pedig a d√°nokkal szemben estek ki.
sortav
  12-08
17:51D√∂ntetlen a kiesŇĎk csat√°j√°n (handball.hu)
A D-csoport b√ļcs√ļz√≥i, K√≠na √©s Kamerun ikszeltek egym√°ssal p√©nteken: Hollandi√°ra N√©metorsz√°g, Szerbi√°ra pedig D√©l-Korea v√°r p√©nteken.
sortav
17:51Jap√°n siker a C-csoportban (handball.hu)
A vb utols√≥ csoportfordul√≥j√°t a Jap√°n - Tun√©zia nyitotta, mely csata az elŇĎbbi gyŇĎzelm√©t hozta. A C-csoportban m√©g Braz√≠lia Montenegr√≥val, D√°nia pedig Oroszorsz√°ggal tal√°lkozik.
sortav
17:51A csehek v√°rnak r√°nk (handball.hu)
A vb B-csoportj√°nak utols√≥ fordul√≥j√°ban a m√°r fix tov√°bbjut√≥ magyar v√°logatott a csehekkel, Argent√≠na a lengyelekkel, Norv√©gia pedig a sv√©dekkel m√©rkŇĎzik meg.
sortav
17:51Paraguay maradt nyeretlen (handball.hu)
Az A-csoportban is az volt a k√©rd√©s, a m√°r fix kiesŇĎ Angola √©s Paraguay k√∂z√∂tt mi is lesz a v√©gsŇĎ csoportsorrend. Franciaorsz√°g - Rom√°nia √©s Spanyolorsz√°g - Szlov√©nia meccsek k√∂vetkeznek itt ma m√©g.
sortav
  12-02
22:37Norvégia elverte a mieinket (handball.hu)
A p√©nteki nyit√≥m√©rkŇĎz√©s ut√°n ma minden helysz√≠nen beindultak a csoportk√ľzdelmek. V√°logatottunk este nyolcg√≥los veres√©get szenvedtek Norv√©gi√° val szemben.
sortav
22:37Kína ellen kezdett Szerbia (handball.hu)
A D-csoport k√ľzdelmei tegnap kezdŇĎdtek, a nyit√≥m√©rkŇĎz√©sen a n√©met ek legyŇĎzt√©k Kamerun t. Szombaton a folytat√°sban Szerbia-K√≠na √©s Hollandia-D√©l-Korea √∂sszecsap√°st rendeznek.
sortav
22:37Az oroszok is sim√°n nyertek (handball.hu)
A C-csoport az Oroszorsz√°g-Tun√©zia tal√°lkoz√≥val kezdŇĎd√∂tt, melyen nem sz√ľletett meglepet√©s. A brazilok ikszeltek Jap√°nnal , a d√°nok pedig Montenegr√≥t√≥l kaptak ki.
sortav
22:37Revansot vettek a szlovénok (handball.hu)
A vb A-csoport j√°nak elsŇĎ m√©rkŇĎz√©s√©n a rom√°n v√°logatott a pap√≠rform√°nak megfelelŇĎen magabiztosan verte Paraguay csapat√°t. A franci√°k kikaptak Szlov√©ni√°t√≥l , Spanyolorsz√°g pedig Angol√°t verte.
sortav
  11-29
15:05Sv√©d gyŇĎzelem a d√°nok ellen (handball.hu)
H√©tfŇĎn is folytat√≥dtak felk√©sz√ľl√©si m√©rkŇĎz√©sek Eur√≥p√°ban.
sortav
15:05Harmadik hely Norvégiában (handball.hu)
A M√łbelringen-kupa utols√≥ napj√°n, D√©l-Korea ellen az utols√≥ t√°mad√°s d√∂nt√∂tte el a k√©t pont sors√°t, amelyeket v√©g√ľl a magyar v√°logatott szerzett meg. Schatzl Nadine berek√ľlt a torna All Star-csapat√°ba!
sortav
15:05Visszav√°gtak a juniorok (handball.hu)
A szombati veres√©get megbosszult√°k a magyar juniorok , vas√°rnap d√©lelŇĎtt ugyanis hat g√≥llal vert√©k a h√°zigazda norv√©gokat.
sortav
15:05Krpez magyar √°llampolg√°r lett (handball.hu)
Krpez Slez√°k Katarina √°llampolg√°rs√°gi esk√ľt tett az √©rdi Polg√°rmesteri Hivatalban, √≠gy a mai napt√≥l magyar √°llampolg√°r.
sortav
  11-21
18:24Szabó Edina felajánlotta lemondását (handball.hu)
Az Issy Paris Hand csapat√°t√≥l elszenvedett s√ļlyos veres√©get √©s az EHF-kup√°b√≥l t√∂rt√©nt kies√©st k√∂vetŇĎen az √ČRD vezetŇĎedzŇĎje, Szab√≥ Edina felaj√°nlotta lemond√°s√°t.
sortav
18:24EHF-kupa: a DVSC legal√°bb gyŇĎz√∂tt (handball.hu)
√Ėt √©v ut√°n elŇĎsz√∂r fordul elŇĎ, hogy a magyar csapatok nem √©lik t√ļl az ŇĎszt az EHF-kup√°ban . A szombati kudarcok ut√°n a V√°c idegenben kapott ki, a DVSC pedig ugyan nyert, de szint√©n kiesett. A csoportk√∂rben nem lesz magyar csapat.
sortav
18:24Lev√°ltj√°k AdŇĺińá-ot (handball.hu)
Nyolc √©v ut√°n nem Dragan AdŇĺińá vezeti Montenegr√≥ v√°logatottj√°t, hiszen most azonnali hat√°llyal felmentett√©k. A szakember hely√©t a sv√©d Per Johansson veszi √°t.
sortav
18:24Idegenben nyert az FKC (handball.hu)
A t√©li sz√ľnet elŇĎtti utols√≥ bajnoki m√©rkŇĎz√©sen a Vasas otthon√°ba l√°togatott az Alba Feh√©rv√°r, s a vend√©gek sima gyŇĎzelmet arattak.
sortav
  11-18
21:56Békéscsabán fordított a Budaörs (handball.hu)
A B√©k√©scsaba √©s a Buda√∂rs is elkezdi t√©li ‚ÄěpihenŇĎj√©t‚ÄĚ, miut√°n a k√©t csapat bajnoki tal√°lkoz√≥j√°n a f√©lidŇĎben a hazai csapat vezetett, a vend√©gek azonban ford√≠tottak √©s nyertek.
sortav
21:56Kiesett a DKKA √©s az √ČRD is (handball.hu)
A Koh√°sz egyg√≥los h√°tr√°nyb√≥l v√°rta az EHF-kupa selejtezŇĎj√©nek visszav√°g√≥j√°t, de a d√°n K√łbenhavn H√•ndbold kettŇĎs gyŇĎzelemmel jutott tov√°bb. Az √ČRD az Issy otthon√°ban hatalmas ver√©st kapott √©s szint√©n b√ļcs√ļzott.
sortav
17:35Nagyon sima si√≥foki gyŇĎzelem (handball.hu)
A hazai bajnoks√°g 8. fordul√≥ j√°b√≥l p√©nteken egy m√©rkŇĎz√©st j√°tszottak, melyen a Si√≥fok vend√©ge a Kecskem√©t volt. A vend√©gek t√∂bb mint h√ļszg√≥los veres√©get szenvedtek.
sortav
17:35√ČrdrŇĎl is pontokat hozott az FTC (handball.hu)
A bajnoki alapszakasz nyolcadik fordul√≥j√°ban az √Črd a Fradit, a Duna√ļjv√°ros a Lokit, a GyŇĎr a Kisv√°rd√°t, az MTK pedig a V√°cot l√°tta vend√©g√ľl szerd√°n.
sortav
17:35T√©t n√©lk√ľl is magabiztos volt az ETO (handball.hu)
A Bajnokok Lig√°ja csoportk√∂r√©nek utols√≥ m√©rkŇĎz√©s√©n a hat pontot a k√∂z√©pd√∂ntŇĎbe vivŇĎ GyŇĎri ETO a kiesŇĎ Brest csapat√°t verte kilenc g√≥llal.
sortav
17:35Vardar: pontvesztes√©g n√©lk√ľl (handball.hu)
P√©nteken Szkopj√©ban j√°tszotta idei utols√≥ BL-csoportm√©rkŇĎz√©s√©t a Th√ľringen √©s a Vardar . A tal√°lkoz√≥n szoros elsŇĎ f√©lidŇĎ ut√°n v√©g√ľl a Vardar nyert.
sortav
  11-13
07:58EHF: minim√°lis h√°tr√°nyban az √öjv√°ros (handball.hu)
Az EHF-kupa 3. selejtezŇĎk√∂r√©ben h√°rom magyar egy√ľttes j√°tssza le az elsŇĎ m√©rkŇĎz√©st szombaton. A Duna√ļjv√°ros D√°ni√°ban szenvedett minim√°lis veres√©get. A Loki Rom√°ni√°ban kapott ki √∂t g√≥llal, az √ČRD pedig francia ellenfelet vert t√≠zzel.
sortav
07:58Horv√°th Roland lett a Csaba edzŇĎje (handball.hu)
Az EUbility Group-B√©k√©scsabai ElŇĎre NKSE csapata 2018. j√ļnius 30-ig sz√≥l√≥ szerzŇĎd√©st k√∂t√∂tt Horv√°th Rolanddal, √≠gy az id√©ny v√©g√©ig a fiatal szakember lesz a lila-feh√©r csapat vezetŇĎedzŇĎje.
sortav
07:58Megszerezte elsŇĎ gyŇĎzelm√©t a Larvik (handball.hu)
A BL 5. fordul√≥j√°ban Nordhausenben a Th√ľringer legyŇĎz√©s√©vel megszerezte elsŇĎ gyŇĎzelm√©t a Larvik.
sortav
07:58EHF-kupa: kétgólos hátrányban a Vác (handball.hu)
K√©tg√≥los veres√©get szenvedett hazai p√°ly√°n a V√°c csapata az EHF-kupa 3. selejtezŇĎk√∂r√©nek elsŇĎ m√©rkŇĎz√©s√©n.
sortav
  10-25
20:56Egy f√©lidŇĎt b√≠rt otthon a Gdynia (handball.hu)
A Bajnokok Lig√°ja A-csoportj√°ban h√©tk√∂zi tal√°lkoz√≥ra ker√ľlt sor szerd√°n: a Vistal Gdynia a Krim csapat√°t l√°tta vend√©g√ľl.
sortav
20:56Groener lesz az √ļj n√©met kapit√°ny (handball.hu)
Már régóta ismert volt, hogy Michael Biegler a vb után befejezi munkáját a német válogatott élén. Posztját a holland válogatott volt kapitánya veszi át.
sortav
20:56Huszonöt gólos ETO-siker (handball.hu)
A bajnoks√°g elsŇĎ fordul√≥j√°b√≥l halasztott m√©rkŇĎz√©sen k√∂nnyed√©n nyertek odahaza a gyŇĎriek a Vasas ellen.
sortav
  10-24
18:56Elker√ľlt√©k egym√°st a magyarok (handball.hu)
Kisorsolt√°k az Az EHF-kupa 3. selejtezŇĎk√∂r√©nek p√°ros√≠t√°sait. N√©gy magyar csapatnak is szor√≠thattunk: √ČRD, Duna√ļjv√°rosi Koh√°sz KA, DVSC-TVP √©s V√°ci NKSE.
sortav
18:56A magyar NB I/B-vel versenyben (handball.hu)
A Th√ľringer HC szakvezetŇĎje, Herbert M√ľller egy v√°llalkoz√≥i rendezv√©nyen tartott elŇĎad√°st, amelyben ismertette klubja financi√°lis helyzet√©t is. A nŇĎi k√©zilabd√°t a labdar√ļg√°ssal, a n√©met klubok finansz√≠roz√°s√°t pedig a d√©lkelet-eur√≥paiakkal vetette √∂ssze.
sortav
18:56Nagyon vezet az ETO odahaza (handball.hu)
A bajnoks√°g elsŇĎ fordul√≥j√°b√≥l halasztott m√©rkŇĎz√©s f√©lidej√©ben k√∂zel h√ļszg√≥los a gyŇĎriek elŇĎnye a Vasas ellen.
sortav
18:56Elutas√≠totta a gyŇĎri √≥v√°st az EHF (handball.hu)
Gyors d√∂nt√©st hozott az Eur√≥pai K√©zilabda Sz√∂vets√©g illet√©kes szerve a Rosztov elleni idegenbeli BL-m√©rkŇĎz√©s legv√©g√©n t√∂rt√©nt esem√©nyekkel kapcsolatosan beny√ļjtott √≥v√°ssal kapcsolatosan. A h√°rom tag√ļ d√∂ntn√∂ki szervezet - a v√°rakoz√°soknak megfelelŇĎen - elutas√≠totta a klub beadv√°ny√°t.
sortav
  10-23
15:44Megmaradt a hit, a Loki is sikeres! (handball.hu)
Kiv√°l√≥an z√°rta a DVSC az EHF-kupa 2. selejtezŇĎk√∂r√©nek visszav√°g√≥ m√©rkŇĎz√©s√©t. Az utols√≥ t√≠z percben es√©lyt sem adott a lengyel vend√©gnek, a Lubin csapat√°nak, √≠gy a k√∂vetkezŇĎ k√∂rbe jutott.
sortav
15:44Két meccs a ligában (handball.hu)
A K&H nŇĎi k√©zilabda liga 5. fordul√≥j√°ban a Kecskem√©t megverte a B√©k√©scsaba csapat√°t, a 13. fordul√≥b√≥l elŇĎrehozott tal√°lkoz√≥n pedig az √ČRD nyert Buda√∂rs√∂n.
sortav
15:44BL: D√°ni√°ban botlott a Bukarest (handball.hu)
A d√°n Nyk√łbing a bukarestieket fogadta a BL A-csoportj√°ban , a norv√©g Kristiansand pedig a n√©met Bietigheim csapat√°t l√°tta vend√©g√ľl a D-csoportban .
sortav
15:44FTC: fontos idegenbeli siker (handball.hu)
Vas√°rnap kora d√©lut√°n Nordhausenben a Th√ľringer HC vend√©gek√©nt l√©pett p√°ly√°ra az FTC a Bajnokok Lig√°ja csoportk√∂r √©nek 3. fordul√≥ j√°ban.
sortav
  10-21
20:01M√°r nem veretlen az ETO (handball.hu)
Az ETO m√°sodik idegenbeli m√©rkŇĎz√©s√©re ker√ľlt sor a Bajnokok Lig√°ja csoportk√∂r√©ben. Ez√ļttal Rosztov-na-Donuba l√°togatott el a sorozat c√≠mv√©dŇĎje, √°m egy g√≥llal kikapott.
sortav
20:01Vác: okos játék, továbbjutás! (handball.hu)
Az EHF-kupa selejtezŇĎj√©ben a V√°c az elsŇĎ m√©rkŇĎz√©sen elrontott m√°sodik f√©lidŇĎ ut√°n m√≠nusz h√©t g√≥llal √©rkezett haza, majd itthon ugyanennyivel nyert, √©s idegenben lŇĎtt t√∂bb g√≥llal jutott tov√°bb.
sortav
20:01A Vardar és a Metz százszázalékos (handball.hu)
A BL C-csoportj√°ban a Larvikn√°l l√©pett p√°ly√°ra a Vardar, a D-csoportban pedig a Buduńánost a Metz vend√©ge volt.
sortav
20:01Gabriela Perianu szezonjának vége (handball.hu)
Gabriela Perianu sz√°m√°ra v√©get √©rt a szezon, a Si√≥fok KC rom√°n v√°logatott bal√°tl√∂vŇĎje ugyanis keresztszalag-szakad√°st szenvedett, √©s legal√°bb f√©l√©ves kihagy√°s v√°r r√°.
sortav
  10-19
19:49√öjabb s√©r√ľlt az ETO-ban (handball.hu)
Sajnos ism√©t kulcsj√°t√©kos√°t vesz√≠tette el Ambros Mart√≠n csapata. A Rosztov elleni Bajnokok Lig√°ja √∂sszecsap√°s elŇĎtt egy √ļjabb v√°logatott j√°t√©kos√°t k√©nytelen n√©lk√ľl√∂zni a klub.
sortav
19:49Debrecenben gyŇĎz√∂tt a Feh√©rv√°r (handball.hu)
K√©t m√©rkŇĎz√©ssel folytat√≥dott a bajnoks√°g 5. fordul√≥ ja. Debrecen ben a Feh√©rv√°r , V√°c on a Buda√∂rs csapata j√°tszott.
sortav
  10-18
17:56Hibátlan négyes a Bundesligában (handball.hu)
A n√©met bajnoks√°g elsŇĎ fordul√≥iban nem sz√ľlettek nagy meglepet√©sek. √Āttekintj√ľk a mezŇĎnyt, √©s az eddigi eredm√©nyeket.
sortav
17:56TizenkettŇĎvel nyert a Fradi (handball.hu)
K√©t BL-tal√°lkoz√≥ja k√∂z√∂tt h√©tfŇĎn tudta le az aktu√°lis bajnoki m√©rkŇĎz√©s √©t az FTC-Rail Cargo Hungaria . A fŇĎv√°rosi z√∂ld-feh√©r csapat vend√©ge az MTK volt.
sortav
  10-16
16:36ETO: k√©t meccs, k√©t gyŇĎzelem (handball.hu)
Idegenben szerepelt a GyŇĎri ETO a Bajnokok Lig√°ja csoportk√∂r√©nek m√°sodik fordul√≥j√°ban, m√©ghozz√° a BL-√ļjonc Brest Bretagne ar√©n√°j√°ban.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Roethlisberger Brady ellen az elsŇĎ hely√©rt
Pittsburgh Steelers‚ÄďNew England Patriots rangad√≥ a h√©t meccse.
 Hossz√ļ Katinka saj√°t vil√°gcs√ļcs√°t ostromolja
A m√°sodik d√©lelŇĎtt is j√≥l siker√ľlt a magyaroknak a koppenh√°gai r√∂vidp√°ly√°s √ļsz√≥ Eb-n.
 Nagy Konr√°d k√©t t√°von indulhat Phjongcshangban
A gyorskorcsolyázó 1000 és 1500 méteren áll rajthoz a februári téli olimpián.
 Putyin szerint politikai okokb√≥l f√ļjt√°k fel a doppingbotr√°nyt
Az eln√∂k meg√≠g√©rte a konstrukt√≠v egy√ľttmŇĪk√∂d√©st a WAD√Ā-val √©s a NOB-bal.
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Wizz Air az √©v eur√≥pai l√©git√°rsas√°ga d√≠jat kapott
A Wizz Air elnyerte az Aviation 100 “Az √Čv Eur√≥pai L√©git√°rsas√°ga‚ÄĚ c√≠met. A d√≠jat Owain Jones, a Wizz Air v√°llalati The post
 Canon EOS M100 a szelfibajnok kamera
A Canon √ľnnepi fot√≥s workshopj√°n az asztalon a Canon EOS M100 √ļj profi kicsi kompakt g√©p, h√°tt√©rben a j√©gp√°lya √©s The post Canon E
 Ski amad√©: 69 milli√≥ eur√≥s fejleszt√©sek id√©n
Ausztria legnagyobb r√©gi√≥ja az id√©n sem lass√≠t, ami a fejleszt√©seket illeti. A hazai s√≠elŇĎk k√∂r√©ben is n√©pszerŇĪ s√≠terepek az id√
 Sz√©lvihar miatt Jasn√° √©s Vratn√° is bez√°rt kedden
Komoly szélvihar söpört végig Szlovákiában tegnap. A szél fákat döntött az utakra, a sípályákra és a villanyvezetékekre. Enne
 2017.12.17 - HŇĪv√∂sv√∂lgy - Solym√°r light II.
T√°v: kb.13 Km - Szintk√ľl√∂nbs√©g: kb.320 m - - R√©szletek a www.setafika.hu oldal T√ļraprogramok men√ľj√©ben---
 E-Fan X mint a hibrid elektromos hajt√°s√ļ j√∂vŇĎ nagyg√©pes demonstr√°tora
Airbus, Siemens √©s a Rolls-Royce k√∂z√∂s fejleszt√©se az E-Fan X demonstrator h√°rom √©v m√ļlva m√°r rep√ľl. The post E-Fan X mint a hibri
 Sv√°jc: lavina z√ļdult a s√≠p√°ly√°ra
Az ut√≥bbi napokban komoly mennyis√©gŇĪ h√≥ hullott le a Nyugati-Alpokban, a francia, nyugat-olasz √©s sv√°jci hegyekben. A k√∂zel m√©teres
 Roethlisberger Brady ellen az elsŇĎ hely√©rt
Pittsburgh Steelers‚ÄďNew England Patriots rangad√≥ a h√©t meccse.
 Hossz√ļ Katinka saj√°t vil√°gcs√ļcs√°t ostromolja
A m√°sodik d√©lelŇĎtt is j√≥l siker√ľlt a magyaroknak a koppenh√°gai r√∂vidp√°ly√°s √ļsz√≥ Eb-n.
 Nagy Konr√°d k√©t t√°von indulhat Phjongcshangban
A gyorskorcsolyázó 1000 és 1500 méteren áll rajthoz a februári téli olimpián.
 Putyin szerint politikai okokb√≥l f√ļjt√°k fel a doppingbotr√°nyt
Az eln√∂k meg√≠g√©rte a konstrukt√≠v egy√ľttmŇĪk√∂d√©st a WAD√Ā-val √©s a NOB-bal.
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::