sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  Eurobarca
sortav
  10-17
19:56Európai kötelező: Barça - Olympiakosz (Eurobarca)
Európában ugyan nincs könnyű mérkőzés, de ha a teljes őszi szezont nézzük, világos, hogy papíron a legkönnyebb Bajnokok Ligája találkozó vár a Barcelonára szerdán este. A katalán csapat az eddig pontot nem szerző görögök ellen otthon muszáj győzzön, különösen, ha meg akarja nyerni a csoportját.
sortav
19:56Paulinho: Kiváltság Messi mellett játszani (Eurobarca)
Az Olympiakosz elleni BL meccs előtt a Barça brazil középpályása, Paulinho kapott lehetőséget rá, hogy a pályán túl a sajtó képviselői előtt is megmutassa magát és válaszoljon néhány kérdésre. A brazil játékos nem tudta kikerülni az érkezése körüli negatív visszhangokra utaló kérdéseket, de elmondta, tudta, hogy bíznak benne és ez segített a beilleszkedésében. Emellett beszélt Messiről és a BL-ben való szereplésről is, valamint kiemelte, számára a legnagyobb motivációt az jelenti, hogy a Barcelonában játszhat.
sortav
19:56Ki jön Messi után? (Eurobarca)
Andrés Iniesta kipipálva, Lionel Messi viszont még mindig nem írta alá az új szerződését, pedig jövő nyáron lejár a jelenlegi kontraktusa. De ha alá is írja, a klubvezetés akkor sem állhat le, mert más fontos játékosoknak 2019-ben, tehát bő másfél év múlva jár le a kontraktusuk. Ilyen esetekben pedig ajánlott legkésőbb a szerződés lejártát megelőzően egy évvel lezárni az ügyeket.
sortav
19:56Szorítsunk együtt az Olympiakosz ellen! (Eurobarca)
A Barcelona eddig kettőből kettő meccset megnyert a Bajnokok Ligája őszi csoportkörében, és most következik előbb otthon, majd két hét múlva idegenben is az Olympiakosz elleni két találkozó. Tekintve, hogy a görög csapat papíron a csoport legkönnyebb tagja, a Barcelona előtt nagy lehetőség áll, hogy már ezen a két meccsen harcolja ki a továbbjutását a csoportjából. Szurkoljuk ki zsinórban a harmadik BL-sikert is a Paulaner Sörházban!
sortav
  10-16
17:04Egy nap Madridban (Eurobarca)
A Barcelona játékban hullámzó, de mindenképpen intenzív meccset játszott a Wanda Metropolitanóban az Atlético ellen szombaton, de azt is el lehet mondani, hogy az együttes egész napja nem volt unalmas. Íme 5 percben a csapat szombati napja.
sortav
13:30Ronaldinho: "Én akartam távozni a Barçából" (Eurobarca)
A katalán TV3-nak adott interjújában Ronaldinho Gaúcho, a klub egykori játékosa, jelenlegi nagykövete elmondta, hogy valójában nem edzői döntés vagy a klub elhatározása miatt hagyta el a Barcelonát 2008-ban, amikor Pep Guardiola átvette a csapatot.
sortav
13:30Valverde tud váltani... (Eurobarca)
Ernesto Valverde edzői döntései nagy mértékben befolyásolták a meccs alakulását Madridban az Atlético ellen - mind a kezdőcsapatot, mind a későbbi cseréket tekintve. Az edző nem dönt mindig jól, ahogy valószínűleg bármilyen más tréner sem, de van fantáziája, hogy hogyan tudja megváltoztatni a csapat játékát.
sortav
  10-15
19:49Piqué reagált a Wanda füttykoncertjére (Eurobarca)
Gerard Piqué a katalán függetlenségi népszavazást illetően vállalt álláspontja valamint a Real Madriddal szembeni nyílt rivalizálása miatt csaknem közutálatnak örvend Spanyolországban. Az Atlético elleni mérkőzésen a Wanda Metropolitano közönsége is megtalálta a játékost, ám Piqué sem maradt adós a válasszal. 
sortav
19:49Valverde: Mindenkinek ízlett a vacsora (Eurobarca)
Ernesto Valverde elégedetten nyilatkozott az Atletico Madrid elleni idegenbeli döntetlen után. A tréner ismét reagált Cholo Simeone szavaira, azaz visszautalt a meccs előtti sajtótájékoztatóra , valamint kiemelte Suárez és Messi teljesítményét.
sortav
19:49Mélyre merültek, de visszajöttek: 1-1 az Atletico ellen (Eurobarca)
A bajnokság eddigi legnehezebb meccsén a szezon talán leggyengébb első félidejét játszotta le a Barcelona az Atletico Madrid otthonában, ter Stégennek köszönhetően viszont csak egygólos hátrányba került a csapat 45 perc után. A második játékrészben aztán megjöttek a helyzetek, közte egy Suárez gól is, amivel az egyik pontot végül elhozta a Barça Madridból. Az utolsó percekben még a győzelem is majdnem meglett, de összességében igazságos döntetlen született egy fordulatos meccsen, a csapat pedig továbbra is a tabella élén.
sortav
  10-13
17:14Iniesta harca kész az Atlético előtt (Eurobarca)
Csütörtökön délelőtt már közel a teljes csapat edzeni tudott Ernesto Valverde irányítása alatt, hogy készüljön a szombati, rendkívül fontos Atlético Madrid elleni idegenbeli bajnokira. Ez lesz a Barça első igazán kemény bajnoki rangadója.
sortav
17:14Az első csúcstámadás: Atléti - Barça (Eurobarca)
Eddig hibátlan maradt a Ligában a Barcelona, aminek köszönhetően 5 pont előnnyel vezeti a bajnokságot, az Atlético 6 pontra, a Madrid 7 pontra van Messiéktől. Most jön azonban a java, elkezdődik a bajnokság következő szakasza, ahol már a sorsolás úgy hozta, lesznek nagyon nehéz meccsei is a Barcelonának, amik megmutathatják, mire is képes az idei együttes.
sortav
17:14"A szezon végén átgondolom a folytatást" (Eurobarca)
Javier Mascherano helyzete megváltozott a Barcelonában, ami párhuzamos volt Samuel Umtiti fejlődésével. Az argentin futballista nem tartja igazságtalannak, hogy már nem számít kezdőnek a Barcelonában, és igyekszik is változtatni a helyzetén, de elképzelhetőnek tartja azt is, hogy ez az utolsó idénye a katalán csapatban.
sortav
17:14Egy év múlva új neve lehet a Camp Nounak (Eurobarca)
Annak érdekében, hogy az FC Barcelona képes legyen finanszírozni a Camp Nou megújítását és a stadion teljes környezetének modernizálását, nagy valószínűséggel a jövő év folyamán névadó szponzora lesz a Camp Nounak. A szponzorációból összesen 200 millió eurót remél az FC Barcelona.
sortav
  10-08
02:57"Az idő ellenem dolgozik, de vigyázok magamra" (Eurobarca)
Andrés Iniesta meghosszabbította a szerződését a Barcelonával, mindezt úgy, hogy nem lehet tudni, pontosan hány évig lesz még a klub játékosa. De marad, és biztosan marad addig, amíg ő úgy érzi, tudja segíteni a csapatot. A középpályás az aláírási ceremóniát követő sajtótájékoztatóján minden lényeges kérdésre válaszolt, ami a múltat, a jelent és a jövőt illeti.
sortav
02:57Andrés Iniesta hosszabbít a Barçával (Eurobarca)
Véget ért Andrés Iniesta hosszú hónapokig zajló szerződés hosszabbítási ügye, a játékos és az FC Barcelona végre megállapodásra jutottak a futballista szerződésének meghosszabbításáról. Iniesta eddigi szerződése 2018 júniusáig szólt, az új szerződésnek pedig nincs végdátuma, hanem csak a játékos szándékától függ, hogy meddig kívánja még erősíteni a Barcelona első csapatát, és folytatni a karrierjét.
sortav
02:57Iniesta szerződés hosszabbítása - VIDEÓ (Eurobarca)
A Barcelona pénteken délelőtt jelentette be, hogy megállapodott Andrés Iniestával a szerződésének meghosszabbításáról. Az esemény pénteken délután így zajlott.
sortav
02:57Légy te is a Penya Blaugrana Budapest tagja! (Eurobarca)
Az Eurobarça örömmel jelenti be a magyarországi Barcelona-szurkolóknak, hogy az utóbbi hónapok munkájának eredményeképpen hamarosan megalakul Magyarország első hivatalos, FC Barcelona által is elismert szurkolói klubja.
sortav
  10-05
18:46Vermaelen: "Még az B csapatnál sem játszhatok" (Eurobarca)
Thomas Vermaelen a nyáron visszatért a Barcelonához, miután a klub nem tudott csapatot találni a számára. A belga azonban még nem kapott lehetőséget Ernesto Valverdétől egy meccsen sem, aminek egyrészt persze oka az is, hogy ritkán egészséges, de az is, hogy a spanyol edző kevésbé számol vele.
sortav
18:46"Ha Messi meg akarja nyerni, semmit sem tehetsz" (Eurobarca)
Saúl Ñíguez az Atlético Madridban fix kezdő, és az a célja, hogy a spanyol válogatottban is az legyen - ha már kerettag. A fiatal középpályás ezúttal éppen a válogatott összetartásából nyilatkozott a közelgő Atlético Barcelona kapcsán Lionel Messiről, és Gerard Piquéről is, aki azt követően kulcsszereplő a spanyol válogatott edzőtáborában, hogy korábban nyíltan kiállt amellett, hogy szavazhassanak a katalán emberek az országrész jövőjéről.
sortav
18:46"Egy függetlenségpárti is játszhat a spanyol válogatottban" (Eurobarca)
Gerard Piqué a Las Palmas elleni meccs után ugyan azt mondta, hogy ha mások azt szeretnék, szívesen félreáll a válogatottból, és már a világbajnokság előtt elhagyja a nemzeti csapatot. Végül azonban marad, és azért marad, mert a csapat és a szövetség szerinte továbbra is egy család, ahová szeret visszajárni, és szeretne sikeresen, elismerten távozni a válogatottól. A politikai ügyekben nem foglalt állást, csak arra hívta fel a figyelmet többször is, hogy jobban tiszteletben kellene tartani egymás véleményét, és nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a párbeszédre.
sortav
18:46Sarri, a tiszteletbeli barcelonai (Eurobarca)
Az idén télen és tavasszal feltérképeztük azokat a jelölteket, akik az edzői krédójuk alapján illenének a Barça vezetőedzői posztjára. Ugyan időközben már kinevezték Ernesto Valverdét a csapat élére, és a spanyol trénert mindenképpen hagyni kell dolgozni, egy szakembert még mindenképpen szeretnénk bemutatni, akinek a kinevezését a jövőben a poszt megüresedésekor minimum mérlegelnie kell majd a klub aktuális vezetőségének. Ez a személy nem más, mint az olasz Napoli szakvezetője, Maurizio Sarri.
sortav
  10-02
11:58"Tudjuk, mi történik, senki sem igluban él" (Eurobarca)
Ernesto Valverde a Las Palmas elleni zárt kapus mérkőzés után tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, mindannyian tudták, mi történik Katalónia szerte az utcákon és a szavazókörzetekben, aminek eredményeképpen több száz ember megsérült, és ennek tudatában nagyon nehéz is volt játszani. A második félidőben jobban ment.
sortav
11:58Piqué: "Ha kell, félreállok a válogatottból is" (Eurobarca)
A Las Palmas elleni meccs után Piqué hosszan nyilatkozott a katalán népszavazási kérdésről és a kemény rendőri fellépésről, mivel a vasárnapi események fényében maga a mérkőzés nem volt igazán érdekes. A katalán védő kemény szavakat használt a kormány ellen, reméli, lesznek következményei a vasárnapi agressziónak, a sportkérdéseket illetően pedig azt mondta, kész lelépni a válogatottól is, ha problémásnak ítélik meg a személyét a függetlenség nyílt támogatása miatt.
sortav
11:58Miért döntöttek a zárt kapuk mellett? (Eurobarca)
Nem lehet pontosan látni, hogy mi történhetett vasárnap délután a klub háza táján, és hogy hogyan dőlt el az, hogy végül a klub vezetése Josep María Bartomeu elnökkel arra szavazott, hogy játsszák le a Las Palmas elleni mérkőzést annak ellenére is, hogy komolyan felmerült annak a lehetősége, hogy a találkozót elhalasztják. Az okok egyértelműek: Barcelonában és Katalóniában számos erőszakos összecsapás történt a szavazni igyekvő emberek és a spanyol rendőrök között, sok esetben a képek tanúsága szerint kifejezetten durva volt a függetlenségről szóló, de a spanyol alkotmánybíróság döntése szerint alkotmányellenes népszavazás megtartása elleni fellépés. Eddig 761 sérültet regisztráltak.
sortav
11:58Győzelem a katalán népszavazás árnyékában: 3-0 (Eurobarca)
Nehezen, de begyűjtötte a három pontot a Barcelona a Las Palmas ellen az utcai zavargások árnyékában, ismét nem kapott gólt, így száz százalékos mérleggel vonulhat válogatott szünetre a a Valverde-csapat. Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a vendégek kapufáig is jutottak, a második félidőben azonban Iniesta és Rakitic beállásának, Busquets fejesének és Messi duplájának köszönhetően egyértelmű lett a siker. A mérkőzés egyébként zárt kapuk mögött került megrendezésre a szurkolói botrányokat megelőzendő…
sortav
  09-27
19:16Folytatják vagy komplikálják? (Eurobarca)
Az FC Barcelona együttese a Bajnokok Ligája második játéknapján a Sporting Lisszabon együtteséhez látogat Portugáliába. A ’D’ jelű kvartett hibátlanjai találkoznak egymással szerda este, hiszen a Sporting a görög Olympiakoszt, míg a Barcelona az olasz Juventust fektette két vállra két héttel ezelőtt. A találkozónak némi pikantériát ad, hogy Jeremy Mathieu, akiben van némi tüske a nyári távozásával kapcsolatosan, a korábbi klubja ellen léphet majd pályára. 
sortav
19:16Valverde: "Két lábbal kell a földön maradnunk" (Eurobarca)
Az esti Sporting Lisszabon elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt ismét mikrofonok előtt és újságírói kérdések kereszttüzében kellett helyt állnia Ernesto Valverdének, ahol beszélt arról, hogy nagyon korai még triplázásról beszélni, hiszen néhány hete még egy bajnoki címre sem fogadtak volna sokan.  Emellett kitért a kimaradókra, kiemelte Iniesta játékának fontosságát, valamint az új igazolások, Semedo és Paulinho teljesítményéről is ismét elégedetten nyilatkozott.
sortav
19:16Egy tartalmas nap Lisszabonban (Eurobarca)
A Barcelona keddi napja már teljes egészében a szerda esti Sporting Clube de Portugal ellei Bajnokok Ligája mérkőzés jegyében telt. A csapat programját teljes egészében végig követte a Barça TV csapata, és az ebből készült klipjüket mutatjuk meg most - hangolódva a szerda esti mérkőzésre.
sortav
  09-26
20:58"Két ajánlatom is volt, de én itt akartam maradni" (Eurobarca)
Hurrá hangulatra még nincs ok, de a jó bajnoki rajtnak lehet örülni, és Denis Suárez örül is, mert nem csak a csapat szempontjából, hanem az ő szempontjából is sokkal jobban indult az idei szezon, mint ahogyan alakult a tavalyi. A középpályás a RAC-1-nak adott interjút a napokban, aminek egy részét közöljük az alábbiakban.
sortav
20:58Sporting - Barça: szorítsunk együtt a sikerért! (Eurobarca)
A Ligában hatból hatot nyert eddig a Barcelona, a BL-ben az első meccsét szintén hozta a Juve ellen. A második játéknapon már idegenben kell győzni, és a Sporting ellen ez biztosan nem lesz könnyű , hiszen a portugálok az első fordulóban idegenben tudtak nyerni az Olimpiakosz ellen. Támogassuk együtt a csapatot az újabb 3 pontért, ami még közelebb hozhatja a továbbjutást a csapathoz.
sortav
20:58Ancelotti: "Verratti nem akart távozni" (Eurobarca)
Carlo Ancelotti, a Bayern München jelenlegi, a PSG korábbi edzője szerint a Barcelonának valószínűleg nem volt sok esélye arra, hogy megszerezze magának Marco Verrattit a nyári átigazolási időszakban, hiába próbálkozott sokáig, mert maga a játékos igazán nem is akart távozni.
sortav
20:58Mathieu: "Gól? Bartomeu és Robert miatt ünnepelnék..." (Eurobarca)
A jelenleg már a Sporting Lisszabonban futballozó, ám 2014 és 2017 között a Barcelonát erősítő Jeremy Mathieu interjút adott a madridi ’Marca’ sportnapilapnak azzal kapcsolatosan, hogy a héten korábbi együttese ellen léphet majd pályára a francia hátvéd. Mathieu jól érzi magát Portugáliában, örömmel tekint vissza a katalóniai időszakára, azonban bántja néhány dolog, valamint Josep María Bartomeu elnök és Robert Fernández sportigazgató viselkedését is kritizálta.
sortav
  09-22
20:33Gironában ünnep, Barcelonában 3 pont (Eurobarca)
Azzal, hogy a Girona tavaly második lett a másodosztályban, feljutott az első osztályba és történelmet írt. A kis katalán város csapata első alkalommal szerepelhet a Ligában, és ezzel először adódik arra esély, hogy találkozzon a Barcelonával is, ami különösen nagy öröm a helyi szurkolóknak. A Girona csak úgy vezeti fel az összecsapást, mint az "Új katalán derbit".
sortav
20:33Rafinha: november végén talán? (Eurobarca)
Rafinha Alcántara még áprilisban sérült meg és operálták meg a jobb térdének meniszkuszát, és akkor ugyan 4 hónapos kihagyást jósoltak a számára, már most 5 és fél hónapnál jár. Talán november végén visszatérhet, de erre sincs garancia.
sortav
  09-21
21:56Benedito 10.715 aláírásnál (Eurobarca)
Agustí Benedito csütörtökön délelőtt újabb sajtótájékoztatót adott az általa indított bizalmatlansági indítvánnyal összefüggésben, ahol elmondta, hogy a szerdai nappal bezárólag már 10.715 aláírással rendelkezik a bizalmi szavazás kiírásához. A határidőig péntektől számítva a klub szerint 6, Beneditóék szerint 11 nap van, köztük még egy hazai bajnokival.
sortav
21:56"Dejan, látod azt a lányt? Ő lesz a feleségem!" (Eurobarca)
Egy Svájcban született horvát srác bemegy egy sevillai bárba, megpillant egy gyönyörű helyi lányt és abban a pillanatban eldönti, miatta fog megtanulni spanyolul és Sevillában maradni. Mert ahogy megpillantotta, eldöntötte, el akarja venni feleségül. Nem hétköznapi történet, de Iván Rakitic spanyolországi sztorija így indult 2011 januárjában. A történet vége szerencsére happy end: a lány szívét meghódítja, a csapat kapitányaként csúcsra ér a Sevillával, majd a világ legjobb klubjában futballozhat tovább a legjobb éveiben. Dani Alves után most Iván Rakitic fogott tollat és mesélte el életútját a Players’ Tribune oldalán, felelevenítve sok anekdotát az elmúlt évekből, amik révén mi is bepillantást nyerhetünk abba, milyen személyiség Rakitic és milyen kalandokon keresztül vezetett a hosszú útja a Barçáig.
sortav
21:56"Neymar azért ment, mert Messi mögött volt" (Eurobarca)
Jeremy Mathieu három év után idén nyáron hagyta el a Barcelonát, és a sors úgy hozta, hogy a jövő héten máris találkozik volt csapattársaival a Sporting - Barcelona BL-meccsen. A francia futballistát megkérdezték arról is, hogy mi a véleménye Neymar távozásáról.
sortav
21:56A klub kiállt a referendum mellett (Eurobarca)
Az FC Barcelona egyesülete hivatalos közlemény formájában állást foglalt a katalán népszavazás valamint az elmúlt napok történéseivel kapcsolatosan. 
sortav
  09-19
22:14Dembélé: sikeres volt a műtét (Eurobarca)
Az FC Barcelona a hivatalos oldalán közölte, hogy a francia játékosa, Ousmane Dembélé kedd délelőtt sikeres műtéten esett át Finnországban. 
sortav
22:14Saúl és Griezmann is jelöltek voltak... (Eurobarca)
A nyári átigazolási időszak során a Barcelona sok más játékos mellett az Atlético Madrid két játékosát is megpróbálta leigazolni, de ezek a próbálkozások elég hamar, és elég egyértelmű okból befuccsoltak. Az Onda Cero rádióállomás értesülései szerint a Barcelona készen állt arra, hogy kifizesse Saúl és Griezmann kivásárlási árát is, mert Lionel Messi mindkettőjüket örömmel látta volna a csapatban. Az értesülés nem megerősíthető, de nem is kizárható.
sortav
03:30Dembélé: műtét és 4 hónap (Eurobarca)
Ousmane Dembélé olyan súlyos combizomszakadást szenvedett a bal lábában, hogy konzervatív kezeléssel nem tudják gyógyítani, és muszáj megoperálni. A frissen 105+40 millióért igazolt francia futballista így éppen csak belekezdett barcelonai karrierjébe, máris jelentős kihagyással kell szembenéznie.
sortav
03:30Kötelező az ötből öthöz! (Eurobarca)
A Getafe nehézkes idegenbeli legyőzése után az Eibar ellen már otthon próbálhatnak tovább javítani a csapat játékán Ernesto Valverde és a játékosai. A csapat rajtja a pontokat tekintve kiválóan sikerült, más kérdés, hogy a Getafe rámutatott, korántsem tökéletes egyelőre a csapatjáték, bőven van min dolgoznia az edzőnek. Az Eibar ellen a győzelem alapvető elvárás hazai környezetben, és bőven benne van a pakliban, hogy Ernesto Valverde ezen a meccsen kezd majd bele mélyebben is a rotációba.
sortav
03:30Valverde: Nem lehet 11 játékossal végigjátszani egy szezont (Eurobarca)
Nagyszerű szeptemberen van túl eddig a csapat, hiszen az összes meccsét megnyerte, amin pályára lépett, így nyilván Ernesto Valverde vezetőedző is nyugodtan tud válaszolni az újságírók kérdéseire a soron következő meccsek előtt. Kedd este az Eibar érkezik a Camp Nouba, a sajtótájékoztatón pedig az ellenfél mellett Dembélé sérülése, lehetséges helyettesei, valamint Suárez és Paulinho is szóba kerültek, a 'Txingurri', vagyis a 'Hangya' becenévre hallgató tréner pedig maximális profizmussal nyilatkozott mindannyiukról.
sortav
03:30Ki fogja pótolni Dembélét? (Eurobarca)
Ousmne Dembélé combizomszakadást szenvedett a Getafe elleni mérkőzésen szombat délután, a vizsgálatok pedig megerősítették, hogy 2017-ben már nem is léphet pályára. Ernesto Valverde vezetőedzőnek tehát ki kell találnia, hogyan is oldja meg a francia pótlását, aki ugyan idegesen, de ígéretesen kezdett az első mérkőzésein. Nézzük, hogyan módosítja ez a tréner terveit az elkövetkezendő négy hónapban. 
sortav
  09-15
16:44A Dembélé-záradékok: lesz 145 millió (Eurobarca)
Bár nem megerősíthető, hogy pontosan milyen záradékokat foglalt a Dortmund és a Barcelona Ousmane Dembélé adásvételi szerződésébe a német 'Bild' által megszerzett információk alapján a francia végül fog kerülni 145 millióba a Barcelonának, mert a 105 millióhoz rendelt további 40 millió majdnem biztosan kifizetésre fog kerülni.
sortav
16:44Benedito: "40 százaléknál tartunk, eljuthatunk 20.000-ig" (Eurobarca)
Agustí Benedito sajtótájékoztatót tartott csütörtökön délelőtt, ahol bejelentette, hogy már 7.278 aláírással rendelkezik a szükséges 16.570-ből a Josep María Bartomeu elnök ellen benyújtott bizalmatlansági indítvánnyal kapcsolatban. Benedito optimista, szerinte el fogják érni a szükséges számot október 2-ig, ameddig szerinte gyűjthetik az aláírásokat.
sortav
16:44Lefektették a Johan Cruyff Stadion alapkövét (Eurobarca)
Kora délután a katalán egyesület ünnepélyes keretek között lefektette a Johan Cruyff Stadion alapkövét, mely a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban fog felépülni, és főként a B csapat otthonaként szolgál majd. Az eseményt Josep María Bartomeu elnök vezényelte, de részt vett rajta Andrés Iniesta és Gerard Deulofeu az első keretből, Carlos Aleñá valamint Sergi Palencia a B csapattól, illetve jelen volt a másfél éve elhunyt holland legenda özvegye és két lánya. 
sortav
16:446.580 aláírás már van Bartomeu ellen (Eurobarca)
Javában zajlik a bizalmatlansági szavazás elindításához szükséges aláírások gyűjtése, amióta múlt hét pénteken Agustí Benedito átvette a klubtól az íveket. Teljesen pontos számok még nincsenek, ám Benedito annyit már elárult, hogy 6.580 pártoló tag írta alá az íveket az eddigi két meccsnapon.
sortav
  09-13
12:53Egy régi ismerős visszatérése: 3-0 (Eurobarca)
Az FC Barcelona együttese 3-0 arányban legyőzte a Juventus csapatát a Camp Nouban a Bajnokok Ligája nyitókörének első fordulójában. A katalán együttes mindvégig tudta, mit akar, ugyanakkor az első játékrészben a labdavesztései után még adódtak ígéretes lehetőségek a Juventus előtt. A szünet előtt azonban betalált a Barça, mely a második félidőben aztán már egyértelművé tette a győztes kilétét Messi valamint Rakitic góljaival. Iniesta és Busquets szerepének újbóli felértékelődése, mely Valverdének köszönhető, áldás a klubra nézve.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::