Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  Eurobarca
sortav
02:12Több is lehetett volna közte: 2-0 (Eurobarca)
Az FC Barcelona 2-0 arányban vereséget szenvedett a Real Madrid ellen a Spanyol Szuperkupa visszavágóján a Santiago Bernabéu stadionban, így kettős vereséggel maradt alul az ősi rivális ellenében. A Madrid irányította a játékot, dominálta a mérkőzést, a Barcelonának esélyt sem adott Zidane alakulata. A madridiak az első félidőben két gólt lőttek, és ugyan a második félidőben már a katalánok előtt is adódtak lehetőségek, egyetlen egy percig sem volt kérdés, ki nyeri meg a Spanyol Szuperkupa idei kiírását. A trófea tehát ezúttal a fővárosba került.
sortav
02:12Van még visszaút? | Real-Barca előzetes (Eurobarca)
Ernesto Valverde gyorsan komoly feladatot kapott a sorstól és a csapattól szerda estére: 1-3-ról kellene megfordítania a szuperkupa párharcot a Bernabeuban ahhoz, hogy megnyerje első kupáját a Barça élén. Ebben a csapatkapitány Iniesta viszont biztosan nem fog tudni segíteni, mivel izomsérülése miatt ki fogja hagyni a találkozót, ahogy az érkező Paulinho bemutatkozására is várni kell még. Kezdés szerda este 23:00-kor.
sortav
02:12Valverde: "Paulinho sokoldalúságot biztosít" (Eurobarca)
Ernesto Valverde szakvezető is megtartotta Sergio Busquets mellett a Real Madrid elleni visszavágót felvezető sajtótájékoztatóját. A tréner szerint ahhoz, hogy innen is elhódítsák a Spanyol Szuperkupát, ellenőrzés alatt kell tartaniuk a Madrid ellentámadásait. Valverde beszélt az új szerzeményről, Paulinhóról is.
sortav
02:12Busquets: "Nem ez a legjobb mód..." (Eurobarca)
Az FC Barcelona középpályása, Sergio Busquets nyilatkozott Ernesto Valverde vezetőedző mellett a Spanyol Szuperkupa visszavágója előtt. Busquets reagált Pep Segura klubmenedzser szavaira, és érzékeltette: törés van a vezetőség és a csapat között. A saját nevelés egyébként lát még esélyt a párharc megfordítására, üdvözölte Paulinho leigazolását, és reméli, hogy klasszisok érkeznek majd a támadósorba.
sortav
  08-15
11:42Xavi: "Pep korszaka szenzációs volt" (Eurobarca)
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény születik ugyanarról a dologról. Van azonban, ami nem képezheti vita tárgyát: Xavi Hernández az FC Barcelona legendája. A jelenleg Katarban futballozó Xavi 11 évesen, azaz 1991-ben került a Barçához, és egészen 2015-ig viselte a gránátvörös-kék mezt, vagyis 24 éven keresztül szolgálta a klubot. Aki látta játszani, pontosan tisztában van az intelligenciájával és a futballal kapcsolatos tudásával. Az irányító középpályás Marti Perarnau magazinjának, a ’Tactical Room-nak’ adott mélyinterjút, melyben ténylegesen minden szóba került, ami a futballal kapcsolatos: Barcelona, Real Madrid, játékstílusok, Guardiola, Mourinho, taktika valamint a saját jövője is téma volt. Interjúsorozat, negyedik rész.
sortav
11:42Teljes gázzal a szakadék felé (Eurobarca)
A 2015-ös évben egyszer már győzelemhez segítette az első csapat Josep María Bartomeut az elnökválasztásokon. Akkor minden szépnek tűnt, ám a triplázás óriási hibákat fedett el. Most már a csapat sincs olyan állapotban, hogy ismét kisegítse az elnököt, és habár ez pillanatnyilag keserű, amennyiben ez az elnökség leváltásához vezet majd, úgy nem is történhetne jobb dolog a Barcelonával. Vélemény. 
sortav
11:42Hivatalos: Paulinho a Barçáé! (Eurobarca)
Az FC Barcelona hivatalos oldala bejelentette hétfő kora délután, hogy az egyesület megegyezett a kínai Guangzhou Evergrande csapatával a brazil Paulinho játékjogának ügyében. A dél-amerikai középpályás 40 millió euróért érkezik Katalóniába, és ezzel a klub történelmének negyedik legdrágább igazolásává avanzsál.
sortav
  08-13
16:06Valverde: "A stílus a legfontosabb" (Eurobarca)
Ernesto Valverde a Spanyol Szuperkupa első felvonására készül a csapatával, melynek keretében a Real Madrid vizitál a Camp Nouban ma este 22 órakor. Valverde rengeteg aktualitást érintett a Barcelona kapcsán, de alapvetően diplomatikus hangot ütött meg.
sortav
16:06"A 'Marad' volt az utolsó töltényem" (Eurobarca)
A Real Madrid elleni Spanyol Szuperkupa meccs alkalmából Gerard Piqué sajtótájékoztatót adott, ahol a fő téma természetesen Neymar távozása volt, amit a játékosok közül ő próbált meg egyedül befolyásolni. Piqué néhány elejtett mondatával a klubvezetés felé is megfogalmazott óvatos kritikákat, mint a kommunikáció hiánya Neymarral, vagy éppen az, hogy még most sem tudja senki, mennyi pénzbe kerülhetett egykoron a brazil a Barcelonának.
sortav
16:06Clásico gondok árnyékában (Eurobarca)
Két mérkőzésen dönti el egymás között a Spanyol Szuperkupa sorsát a Barcelona és a Real Madrid, melyek közül előbbi kupagyőztesként, utóbbi bajnokként próbál újabb trófeát gyűjteni. A cím jelentősége messze kisebb, mint az említett sorozatoké, de nyilvánvalóan mindkét oldal nyerni akar, Barcelonában pedig kifejezetten nagy szükség lenne némi örömre a nyáron történtek tükrében.
sortav
16:06Sergi Roberto lehetne a kulcs (Eurobarca)
Habár a közvélemény egyöntetűen Gerard Deulofeu szerepeltetését várja Ernesto Valverde vezetőedzőtől a bal támadó posztján, a tréner óvatosan fogalmazott a nyáron visszatérő saját nevelésről. 
sortav
  08-12
18:04Fordulat: Paulinho a kiválasztott, Kínából erősít a Barça (Eurobarca)
Katalán és madridi lapok egyaránt megerősítik azt, amit az angol Daily Mail közölt a kora délutáni órákban: Paulinho ügyében közel az egyezség, a brazil 40 millió euróért hamarosan a Barcelona játékosa lesz. 
sortav
18:04Hivatalos: Coutinho marad a 'Poolban (Eurobarca)
Az FC Barcelona vezetésének újabb keserű pirulát kell lenyelnie, miután a Liverpool hivatalos közleményben tudatta: a brazil Coutinho ügyében egyetlen egy ajánlatot sem fognak mérlegelni az idei átigazolási időszakban. 
sortav
  08-11
07:08Xavi: "Culé vagyok, de gratulálnom kell a Madridnak" (Eurobarca)
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény születik ugyanarról a dologról. Van azonban, ami nem képezheti vita tárgyát: Xavi Hernández az FC Barcelona legendája. A jelenleg Katarban futballozó Xavi 11 évesen, azaz 1991-ben került a Barçához, és egészen 2015-ig viselte a gránátvörös-kék mezt, vagyis 24 éven keresztül szolgálta a klubot. Aki látta játszani, pontosan tisztában van az intelligenciájával és a futballal kapcsolatos tudásával. Az irányító középpályás Marti Perarnau magazinjának, a ’Tactical Room-nak’ adott mélyinterjút, melyben ténylegesen minden szóba került, ami a futballal kapcsolatos: Barcelona, Real Madrid, játékstílusok, Guardiola, Mourinho, taktika valamint a saját jövője is téma volt. Interjúsorozat, harmadik rész.
sortav
07:08Hajszolják a nagy dobást: Coutinho vagy Dembélé? (Eurobarca)
Neymar eligazolásától függetlenül is nagyon elkésett az idei átigazolásokkal a Barcelona, de figyelembe véve a brazil távozását ez még inkább igaz. Augusztus 10-ig mindössze Semedo érkezett és Deulofeu tért vissza - ez utóbbi esetben azonban tárgyalni sem kellett. Nincs irányító középpályás, nincs új támadó, és nincs középső védő sem, ez utóbbit Ernesto Valverde szerette volna elérni. A klubvezetés szénája nem áll kifejezetten jól a szurkolók előtt, éppen ezért már nagyon le szeretnének zárni egy transzfert, hogy pótolják Neymart, erre Coutinho és Dembélé az esélyesek.
sortav
07:08Xavi: "A B csapat lehetne a negyedosztályban is" (Eurobarca)
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény születik ugyanarról a dologról. Van azonban, ami nem képezheti vita tárgyát: Xavi Hernández az FC Barcelona legendája. A jelenleg Katarban futballozó Xavi 11 évesen, azaz 1991-ben került a Barçához, és egészen 2015-ig viselte a gránátvörös-kék mezt, vagyis 24 éven keresztül szolgálta a klubot. Aki látta játszani, pontosan tisztában van az intelligenciájával és a futballal kapcsolatos tudásával. Az irányító középpályás Marti Perarnau magazinjának, a ’Tactical Room-nak’ adott mélyinterjút, melyben ténylegesen minden szóba került, ami a futballal kapcsolatos: Barcelona, Real Madrid, játékstílusok, Guardiola, Mourinho, taktika valamint a saját jövője is téma volt. Interjúsorozat, második rész.
sortav
07:08A vezetés visszalép Martínez leigazolásától (Eurobarca)
Egybehangzó katalán és spanyol értesülések szerint Iñigo Martínez várhatóan mégsem lesz a Barcelona játékosa, miután a klubvezetés nem akarja kifizetni a futballistáért a 32 millió eurós kivásárlási árat. Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a Barcelona annak ellenére is leigazolja a baszk védőt, hogy ezt csak 32 millió eurót kifizetése mellett teheti meg.
sortav
  08-02
20:45Messi: "Hiányozni fogsz, srác!" (Eurobarca)
Lionel Messi egy üzenetben és képekben búcsúzott el Neymartól, akivel az elmúlt 4 évben együtt játszott és köztudottan nagyon jó kapcsolat volt közöttük a pályán kívül is. Messi üzenetére Neymar válaszolt, ez a brazil első megnyilvánulása, amelyben közvetetten elismerte, hogy elhagyja a Barcelonát.
sortav
20:45"Neymar távozása a vezetés bizonyítványa" (Eurobarca)
Joan Laporta ex-elnök sem hagyta szó nélkül azt a tényt, hogy a Josep María Bartomeu vezette elnökség nem tudta megtartani a Barcelonánál a csapat egyik legnagyobb sztárját, ráadásul egy nálánál kisebb klubbal szemben veszítette el a futballistát.
sortav
20:45"A PSG kifizeti Neymar kivásárlási árát" (Eurobarca)
Neymar egyik ügynöke, Wagner Ribeiro úgy nyilatkozott szerdán délután, hogy a PSG ki fogja fizetni Neymar kivásárlási árát, és ezt követően még a héten lezárulhat a transzfer.
sortav
13:20Neymar bejelentette: távozik (Eurobarca)
Szerda délelőtt a spanyol média értesülései szerint Neymar közölte a csapattal, hogy távozik, így a társakkal ellentétben már nem is vett részt a délelőtti edzésen. A klub megerősítette az információkat. Az átigazolás így az utolsó óráihoz (napjaihoz) érkezett, rövidesen hivatalossá válhat.
sortav
13:20Xavi: "Ragaszkodnunk kell a saját filozófiánkhoz" (Eurobarca)
A labdarúgásban az a szép, hogy minden relatív, és nagyon sokféle vélemény születik ugyanarról a dologról. Van azonban, ami nem képezheti vita tárgyát: Xavi Hernández az FC Barcelona legendája. A jelenleg Katarban futballozó Xavi 11 évesen, azaz 1991-ben került a Barçához, és egészen 2015-ig viselte a gránátvörös-kék mezt, vagyis 24 éven keresztül szolgálta a klubot. Aki látta játszani, pontosan tisztában van az intelligenciájával és a futballal kapcsolatos tudásával. Az irányító középpályás Marti Perarnau magazinjának, a 'Tactical Room-nak' adott mélyinterjút, és a július 17-én megjelent 33. számban ténylegesen minden szóba került, ami a futballal kapcsolatos: Barcelona, Real Madrid, játékstílusok, Guardiola, Mourinho, taktika valamint a saját jövője is téma volt. Interjúsorozat, első rész.
sortav
13:20Neymar nem nyilatkozik, de visszatért (Eurobarca)
Neymar visszaérkezett Barcelonába a kínai szponzori rendezvényéről, ami után sokan még kedden is azt találgatták, hogy vajon tényleg visszarepül-e Barcelonába Dubaiból, ahol átszállt. Neymar egy szót sem szólt, amikor megérkezett a barcelonai El Prat repülőtérre.
sortav
13:20A PSG a héten bejelentheti Neymar átigazolását (Eurobarca)
Neymar Barcelonából való távozása több hír alapján is a végéhez közelít, legalábbis erre utal, hogy francia értesülések szerint már azon dolgozik a PSG, hogy Neymar bemutatási prezentációját szervezze Párizs központjában. Már a Barcelona játékosai is úgy érzik, hogy jobb lenne, ha Neymar elhagyná a csapatot, miután a brazil továbbra sem nyilatkozott az ügyben, és a Barcelona vezetése is elismerte áttételesen, hogy képtelen meggyőzni őt a maradásról.
sortav
  07-30
00:24"Ha menni akar, akkor fizesse ki, és menjen" (Eurobarca)
Az FC Barcelona elnöke, Josep María Bartomeu a csapattal tartott az Egyesült Államokbeli túrára, és az ’ESPN’ médium ’Jorge Ramos y su Banda’ névre hallgató műsorában nyilatkozva beszélt a katalán egyesületet érintő aktualitásokról.
sortav
  07-28
19:50Sergi Roberto: 40 millió euróért bárki viheti (Eurobarca)
Katalán lapértesülések szeirnt Sergi Roberto az elmúlt két évben nyújtott teljesítményével nem csak a barcelonai közvéleményt győzte meg arról, hogy képes a legmagasabb szinten is teljesíteni, de felkeltette több nagyobb európai klub figyelmét is. 
sortav
19:50Neymar csak a pályán beszél - gól a United ellen is (Eurobarca)
A Barcelona csütörtökön hajnalban 1-0-ra győzött a Man. Utd ellen a katalán csapat észak-amerikai túráján, ezzel eddigi két meccsén hibátlan maradt. Neymar pedig ha már a pályán kívül nem beszél a jövőjéről továbbra sem, legalább a pályán nem tétlenkedik, és ezúttal is gólt szerzett.
sortav
19:50Neymar kiakadt, és neki akart menni Semedónak (Eurobarca)
Nem mindennapi események történek a Barça pénteki edzésén, amikor is Neymar és a portugál Semedo csaknem összeverekedtek egymással. Busquets lépett közbe a konfliktus kialakulásánál, majd Mascherano próbálta nyugtatni a brazilt, aki végül idő előtt távozott a tréningről.
sortav
19:50Bartomeu: "A játékosok döntenek..." (Eurobarca)
Josep María Bartomeu az Egyesült Államokban tartózkodik a csapattal, és nyilatkozott a ’The New York Times’ névre hallgató médiumnak, melyben ismételten elismerte, hogy bizony létezik a Neymar-ügy, a brazil folytatása nem garantált. A katalánok első embere beszélt továbbá Ernesto Valverde kinevezéséről is.
sortav
  07-26
06:21Piqué nem elég... a Neymar-ügy nem ért véget (Eurobarca)
Hiába Gerard Piqué önbizalomban gazdag fotó feltöltése hétfőn hajnalban a Twitter oldalára azzal az üzenettel, hogy Neymar "marad", a gyakorlatban ez az üzenet inkább egy speciális technika, nyomásgyakorlás lehetett Piqué részéről, semmint egy meggyőződésből írt nyugtató üzenet.
sortav
  07-24
15:49Piqué: "Marad" (Eurobarca)
Pár napja már szinte mindenki arra szavazott volna inkább, hogy Neymar el fogja hagyni a Barcelonát, most ismét inkább abba az irányba változik az ügy, hogy a támadó maradni fog Barcelonában. Neymar ugyan továbbra sem szólt egy szót sem a számos pletykáról, a Juventus elleni előkészületi meccsen ugyanakkor jól játszott. Most Piqué üzent talán a brazilnak is, talán csak a közvéleménynek, hogy Neymar maradni fog.
sortav
15:49Samper nagyon ígéretesen kezdett (Eurobarca)
Sergi Samper egy sikertelennek mondható granadai kölcsönjáték után tért vissza Katalóniába, ám ez cseppet sem látszott meg a Juventus elleni teljesítményén. 
sortav
  07-23
19:44Az öltöző szava döntő lehet Neymarnál (Eurobarca)
A ma éjjel szerzett két gyönyörű góljával Neymar megmutatta, miért akarja őt a PSG megszerezni és miért aggódik nagyon a csapat, hogy elveszítik az egyik legjobb játszótársukat. A meccs előtt megtartott csapatmegbeszélés és Messiék szava azonban hatásos lehet, aminek az eredményeképpen lehet, hogy sikerül maradásra bírni őt – erre most a hírek szerint minden korábbinál jobb esély van.
sortav
19:44Neymar szambázott, a Barça győzelemmel kezdett (Eurobarca)
Ha a héten már amúgy is Neymarról szólt minden hír, a brazil a Barcelona első felkészülési meccsének is főszereplője akart lenni, hiszen remek játékkal és két góllal járult hozzá Ernesto Valverde győztes bemutatkozásához. A katalán csapat a Juventus ellen az első félidőben abszolút domináns játékkal szerzett kétgólos előnyt, amire az olaszok csak szépíteni tudtak a kiegyenlítettebb második játékrészben.
sortav
19:44A brazil Herceg szökési kísérlete (Eurobarca)
Neymar története úgy bontakozik ki a szemünk előtt, mint egy görög dráma, aminek nem csak a végét nem ismerjük még, hanem  egyelőre azt sem, vajon tragédiát vagy komédiát látunk-e... Bármelyik is lesz, mindenkinek érdeke, hogy mihamarabb vége megtudjuk. 
sortav
19:44A Valverde-debüt számokban (Eurobarca)
Az FC Barcelona együttese győzelemmel kezdte az előszezonját, miután 2-1-re legyőzte a Juventust a tengerentúli túra első állomásán New Yerseyben. A Juve elleni siker főbb számai következnek. 
sortav
  07-22
18:23"Neymar érkezésével átgondolnám Messi eladását" (Eurobarca)
Hacsak valami óriási fordulat nem történik, Neymar várhatóan a Paris-Saint Germain csapatához fog igazolni. A váltás személyes okai egyelőre nem ismertek, a különböző sajtótermékek csak bizonyos értesülésekre hivatkoznak, melyek szerint Messi árnyékából lépne ki a brazil. Ha ez igaz, Johan Cruyff sokadik alkalommal mérte fel a helyzetet ragyogóan, amikor 2013 júniusában arról kérdezték, hogy jó ötletnek tartja-e Neymar leigazolását. 
sortav
18:23RMC: Neymar tárgyalni fog a PSG-vel (Eurobarca)
A 'Radio Monte Carlo' francia rádiócsatorna értesülései szerint Neymar édesapja, aki egyben a játékos menedzsere is, és a Paris-Saint Germain sportigazgatója, Antero Henrique a következő napokban találkozni fognak, hogy tárgyaljanak a brazil párizsi kontraktusának a részleteiről. 
sortav
18:23A Betis ellen kezdődik a bajnokság augusztusban (Eurobarca)
Ma délután kialakult a La Liga menetrendje a következő szezonra a Spanyol Szövetség sorsolása után, így kiderült az is, karácsony előtt fogják tartani az első El Clásicót Madridban, a 36. fordulóban pedig a visszavágóját a Barcelonában, ami akár a bajnoki cím szempontjából is döntő meccs lehet. A szuperkupának is eldőlt az időpontja: augusztus 13. és 16. lettek a végleges dátumok.
sortav
18:23Neymar & PSG: fantáziából valóság (Eurobarca)
A brazil Neymar da Silva egyre közelebb áll ahhoz, hogy a francia Paris-Saint Germain játékosa legyen, és ami az elmúlt napokban még nagyon nehezen tűnt elképzelhetőnek, mára már könnyedén valósággá válhat. A PSG kész kifizetni valamilyen módon a játékos 222 millió eurós kivásárlási árát, maga a játékos évi 40 millió eurót keres majd Párizsban, a brazil édesapja pedig még nagyobb bónuszt kap majd, mint a fia Barçába igazolása előtt. 
sortav
  07-18
20:58Neymar fontolgatja a távozás lehetőségét? (Eurobarca)
Hétfő este olyan értesülések láttak napvilágot, melyek alapján Neymar da Silva mérlegeli annak a lehetőségét, hogy távozzon Barcelonából. Megbízható források szerint a Paris Saint-Germain akár a játékos 222 millió eurós kivásárlási árát is hajlandó lenne kifizetni, ám sokkal nagyobb kérdés a játékos hajlandósága a váltásra, mert alapvetően ez az, ami meghatározhatja a klubváltás valószínűségét.
sortav
20:58Kihirdették a tengerentúlra utazók listáját (Eurobarca)
Ernesto Valverde vezetőedző hétfőn este kihirdette az Egyesült Államokba utazó keretét, melybe az alapozást már elkezdők mellett a B keretből felhívott fiatalok közül is bekerültek néhányan. 
sortav
20:58Valverde: "Messi szerepe nem változik" (Eurobarca)
Az előszezon rajtja után hétfőn délután megtartotta az első edzését Ernesto Valverde, a Barcelona új vezetőedzője. A szakvezető nagyon óvatosan beszélt, sőt szándékosan kerülte az átigazolásokkal kapcsolatos témákat, inkább fókuszált a jelenlegi keretére, és a terveire. Messinek előkészítésben és befejezésben is szánna feladatokat.
sortav
20:58Túljelentkezés a középpályán (Eurobarca)
Ernesto Valverde vezetőedző árgus szemekkel figyeli majd az előszezonban a játékosai teljesítményeit, különösképpen a középpályások produkcióját, mivel ennek a csapatrésznek a létszámát mindenképpen szűkíteni kell majd az átigazolási időszak lejárta előtt. Három pozícióra kilencen jelentkeznek, és akkor a kiszemelt Paulinhót vagy Verrattit nem is vettük számításba.
sortav
  07-12
07:42Benedito megerősítette: lesz bizalmatlansági indítvány (Eurobarca)
A korábbi elnökjelölt Agustí Benedito bejelentette kedd kora délután egy sajtótájékoztató keretében, hogy az utóbbi hetek tapasztalatai alapján elhatározta magát: benyújtja a bizalmatlansági indítványt a Josep María Bartomeu vezette elnökség ellen. Az indítvány időpontja még kérdéses, ennek egyedül azonban stratégiai okai vannak.
sortav
07:42Kocsis Sándor a Barçában (Eurobarca)
Egy nap, és kezdetét veszi a Valverde-éra, ám mielőtt fejest ugranánk a jövőbe, a múltba való visszatekintés céljából egy, a 'besugnak.blog.hu' oldalon megjelent írást közlünk az egykori magyar világklasszis, Kocsis Sándor barcelonai pályafutásának kezdetéről. Az anyag nem csak a magyar vonatkozás miatt különösen érdekes, de Kocsis levelezésén keresztül némi betekintést kapunk abba is, hogy honnan is indult a spanyol labdarúgás, azon belül pedig a Barcelona. Utóbbit vizsgálva ismételten arra a fájó megállapításra juthatunk, hogy valamikor régen még a magyar futball csillaga ragyogott fényesebben... 
sortav
  07-10
21:52A Guangzhou nem engedi el Paulinhót (Eurobarca)
A Barcelona az olasz Marco Verratti mellett a brazil Paulinho játékjogát is megszerezné idén nyáron, ám mindkét célpont katalóniai jövője erősen kérdéses. Az előbbi az ügynöke kirohanása után nyilvánosan kért elnézést a párizsi klubtól, a dél-amerikai futballistát pedig idény közben nem fogja elengedni a kínai klubja, a Guangzhou Evergrande.
sortav
21:52Szerdán kezdetét veszi a Valverde-éra (Eurobarca)
Ernesto Valverde már elfoglalta az irodáját a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban, és azon fáradozik, hogy fejben összerakja a következő szezon sikeres Barçáját. A csapat első tréningjére szerdán kerül majd sor, és az elmúlt évekkel ellentétben nagyrészt hamar összeáll a keret egésze. 
sortav
21:52Ajándékok Barcelonából (Eurobarca)
Jeremy Mathieu elhagyja a Barcelonát, immár hivatalosan is a Sporting de Portugal játékosa, mindez azután, hogy a Barça megállapodott a futballistával a játékos szerződésének a felbontásáról. Mathieu egy a sok közül, de tökéletesen beillik abba a sorba, hogy a Barcelona minimális bevételt tud generálni a játékosai eladásából.
sortav
21:52Piqué és Sergi Roberto hosszabbítása következhet (Eurobarca)
Messi szerződéshosszabbítása után a klubhoz közel álló források szerint Piqué és Sergi Roberto következnek a sorban, hogy új ajánlatot tegyen számukra a klub. Iniesta hasonló ügye viszont továbbra is holtponton.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 A Toro Rosso kihúzta a szőnyeget a McLaren alól
Minimális segítséget sem kap a Hondával szenvedő istálló 2018-ra.
 Macedón balszélsőt igazolt az Újpest
Remzifaik Selmani az FK Renovától érkezik a Megyeri útra.
 Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott
A portugál támadót a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén állították ki, mert meglökte a játékvezetőt reklamálás k
 Nem lesz együttműködés a Toro Rosso és a Honda között
Nem tudott megállapodni a Hondával, így 2018-ban is a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben a Toro Rosso.Tovább »
 A Mercedes még aggódhat Szingapúr miatt
A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas azt mondja, csapatának előrelépéseket kell tennie nagy leszorítóerős csomagjával, ha nem ak
 Red Bull: Nem fogják elcsábítani Verstappent a riválisok
Nem fogja elcsavarni a Forma-1 egyik legnagyobb ígéretének tartott Max Verstappen fejét a Ferrari, vagy a Mercedes csapata – így vél
 Cincinnati tenisztorna - Babos párosban a nyolc között
Babos Tímea a cseh Andrea Hlavackovával az oldalán bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna nő
 Videó: 40 év hangjai a Forma-1-ben
Egy nagyszerű videóval igyekszik lekötni a nyári szünet miatt unatkozó egyszeri Forma-1-rajongót a Williams csapata.Tovább »
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Crawford edzõje: Indongo nem egy Postol
Augusztus 19-én, azaz most szombaton kerül sor arra a kisváltósúlyú mérkõzés
 Golovkin 170 fonton mért be
170 fonttal tudta le a WBC kötelezõ, a meccset 30 nappal megelõzõ mérlegelési procedúr&aac
 A Toro Rosso kihúzta a szőnyeget a McLaren alól
Minimális segítséget sem kap a Hondával szenvedő istálló 2018-ra.
 Pacquiao: McGregornak semmi esélye Mayweather ellen
Manny Pacquiao is megszólalt a jövõ hétvégén esedékes Floyd Mayweather vs. Conor McGregor
 Macedón balszélsőt igazolt az Újpest
Remzifaik Selmani az FK Renovától érkezik a Megyeri útra.
 Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott
A portugál támadót a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén állították ki, mert meglökte a játékvezetőt reklamálás k
 Nem lesz együttműködés a Toro Rosso és a Honda között
Nem tudott megállapodni a Hondával, így 2018-ban is a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben a Toro Rosso.Tovább »
 A Mercedes még aggódhat Szingapúr miatt
A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas azt mondja, csapatának előrelépéseket kell tennie nagy leszorítóerős csomagjával, ha nem ak
 Red Bull: Nem fogják elcsábítani Verstappent a riválisok
Nem fogja elcsavarni a Forma-1 egyik legnagyobb ígéretének tartott Max Verstappen fejét a Ferrari, vagy a Mercedes csapata – így vél
 Cincinnati tenisztorna - Babos párosban a nyolc között
Babos Tímea a cseh Andrea Hlavackovával az oldalán bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna nő
 Videó: 40 év hangjai a Forma-1-ben
Egy nagyszerű videóval igyekszik lekötni a nyári szünet miatt unatkozó egyszeri Forma-1-rajongót a Williams csapata.Tovább »
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Keres optimalizls Kuruc.info Google PageRank Linkgyjtemny, linktr Cylex Silver Dj NetLap Linktr Ingyen linkgyjtemny Facebook Elad Ingatlanok