sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  Sielok.hu
sortav
  10-16
14:38Dolomitok: idén is őrült pénzek fejlesztésre (Sielok.hu)
Az olaszországi Dolomitok sírégió az idén a 44. szezonját kezdi el. Tavaly nagyon sokat költöttek fejlesztésekre, ezt a szokásukat idén is megtartották. Közel 70 millió eurós beruházásból csak a hóágyúzásra 12 milliót költenek az idén. Hóágyúzni tavaly is nagyon sokat kellett.
sortav
14:38Már Amerikában is kinyitott az első síterep (Sielok.hu)
Nem kellett sokáig várni arra, hogy az első (nem gleccser) síterep is megnyithatta kapuit az idei szezonban Észak-Amerikában. Az idei ősz eddig nagyszerű időjárási viszonyokat hozott a nyugat-amerikai hegyekben. Ennek és a hóágyúknak köszönhetően kezdődött meg a szezon egy kicsit korábban a szokásosnál.
sortav
14:38Kitzbühel: tavalyi hóval indult a szezon (Sielok.hu)
Hol van már a tavalyi hó? Nos Kitzbühelben, ahol nagymama barackbefőttje helyett a tavalyi havat csomagolták ki és kezdetét vette két sípályán az idei síszezon.
sortav
14:38Titlis: újabb svájci gleccser kezdte meg a szezont (Sielok.hu)
Zermatt és Saas Fee után már a harmadik svájci gleccseren is lehet síelni az idei szezonban. Október 11-én, szerdán Engelberg síterep Titlis gleccsere is megnyitotta a szezont, igaz egyelőre csak egy pályával.
sortav
  10-09
11:31Alpbachtal: átadták a téli-nyári bobpályát (Sielok.hu)
A tiroli Ski Juwel (Alpbachtal) síterepe újabb látványossággal várja síelőit. A hétvégén adták át az új, télen és nyáron is üzemelő bobpályáját. A pálya érdekessége, hogy ilyen magasan a föld felett, 18 méterrel, nincs még egy bobpálya Ausztriában.
sortav
11:31Sok hó hullott Románia hegyvidékein (Sielok.hu)
Vastag hóréteg képződött az elmúlt 24 órában a romániai Déli-Kárpátok magas hegyein és a Székelyföldet határoló Kárpát-kanyarban.
sortav
  10-08
03:06Ausztria: kb. 20%-kal drágább az autópályán tankolni (Sielok.hu)
A munkavállalók érdekeit képviselő kamara az idén is összehasonlította az üzemanyagárakat Ausztria benzinkútjain. Kiderült, hogy nagy különbség lehet két benzinkút árai között, tavaly óta szépen emelkedtek az árak, valamint érdemesebb az autópályától messzebb tankolni, ha spórolni akarunk.
sortav
03:06Norvégia: ismét a tavalyi havon síelnek (Sielok.hu)
Geilo, a norvég síterep idén is megcsinálta azt, amit tavaly. Az előző szezonról eltárazott, gondosan lefóliázott, széltől, naptól és esőtől védett havat szeptember végén kibontották, szétterítették a pályákon és már lehet síelni Norvégiában is.
sortav
03:06Ausztria: havazás és dübörgő hóágyúk (Sielok.hu)
A szeptemberi nagy havazások után az október is bekeményít, péntekre virradóra hidegfront érte el az országot, a hegyekben 1500-1800 méter felett havazott. Átlagban 5-15 cm hó esett, vasárnapig a szerencsésebb helyeken akár a fél méter is összejöhet.
sortav
  10-05
14:38Világrekord: autó után kötve, 189 km/órával síelve (Sielok.hu)
Az ötszörös olimpiai résztvevő, a brit Graham Bell tavaly egyszer már megdöntötte az autóval vontatott síelés rekordját. Egyrészt akkor sem nagyon kapta fel a fejét a világ erre a teljesítményre, másrészt lehetett még ezen bőven javítani, így az idén is odaállt a Jaguár mögé és húzatta magát egy kicsit.
sortav
14:38Lindsey Vonn a férfiak ellen: döntés elnapolva (Sielok.hu)
Pénteken hozott volna döntést a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS), de ezt 2018 májusra halasztották. Az amerikai szövetség nyújtotta be a javaslatot, hogy Lindsey Vonn 2018 novemberében férfiak ellen versenyezhessen a kanadai Lake Louise lesikló versenyén.
sortav
14:38Iskolai buszok: tilos vezetni 23 óra és hajnal 4 között (Sielok.hu)
A jövő évtől több ponton szigorodnak az iskolai buszos kirándulásokra vonatkozó szabályok - jelentette be Palkovics László oktatásért felelős államtitkár szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
sortav
14:38Szavazás: Deer Valley a legjobb amerikai síterep (Sielok.hu)
Szokás szerint, a szezon előtt az egyik amerikai síelős magazin olvasói idén is megszavazták a legjobb észak-amerikai síterepeket. Tíz kategóriában szavaznak az olvasók, majd összesítik a pontokat. Idén a hat évvel ezelőtti győztes, a 20 éve az élvonalban található Deer Valley lett az első.
sortav
  10-01
18:59Osztrák hegyek: régen volt ilyen havas szeptember (Sielok.hu)
Tíz éve nem volt ennyire hideg a szeptember Ausztriában. Azonban, ha csak az osztrák hegyeket nézzük, akkor azt látjuk, hogy 16 éve volt utoljára ilyen alacsony a hőmérséklet. Ehhez még havazás is társult többször a hónapban. Az egyik karintiai mérőállomás rekordmennyiségű havat mért.
sortav
  09-30
16:03Turrach: bíróság előtt a lavinaáldozat apja (Sielok.hu)
Végzetes családi dráma történt idén március 11-én, amikor egy grazi család pályán kívül síelt Turracher Höhe környékén. A család két lányát elsodorta a lavina, az egyiket két méter mélyen betemette és másnap a kórházban belehalt sérüléseibe. Az apát bíróság elé állítják.
sortav
16:03Dachstein-gleccser: szezonnyitás a hétvégén (Sielok.hu)
Szombattól, szeptember 30-tól a hozzánk legközelebbi osztrák gleccseren is megkezdődik a 2017/18-as síszezon. A stájerországi Schladming feletti Dachstein-gleccseren főleg a sífutókat várják "tökéletesen előkészített pályákkal", de az alpesi síelők is csúszhatnak a frissen nyitott pályákon.
sortav
16:03Tignes: megkezdi a szezont az első francia gleccser (Sielok.hu)
Franciaországban is megkezdődik az idei síszezon. A korábbi évekhez hasonlóan idén is a Tignes feletti Grande Motte gleccser várja először a vendégeket. A síterep szeptember 30-án, szombaton nyitja meg a kapuit.
sortav
16:03Olimpia: nem fogynak a jegyek, besegítenek a bankok (Sielok.hu)
Már öt hónap sincs hátra a következő téli olimpiáig. Sokan már most várják a versenyeket, esetleg tervezgetik, hogy mit néznek meg a tévén vagy esetleg a helyszínen. Nem úgy a koreaiak. Eddig elég rosszul állnak a jegyeladással. Ilyen rosszul még nem fogytak a jegyek egyik olimpiai játékok előtt sem.
sortav
  09-27
19:42Csütörtöktől rövidpályás gyorskorcsolya vk Budapesten! (Sielok.hu)
Mind mennyiségét, mind minőségét tekintve kiemelkedő lesz a mezőny a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, budapesti állomásán.
sortav
16:41Eplény: két új ratrak üzemel az idei szezonban (Sielok.hu)
Elismerésre méltó fejlesztések zajlanak az idén az eplényi Síarénában. A megnövelt pályahossz és a kibővített hóágyúkapacitás mellé érthetően a ratrakparkot is bővíteni kellett. A Síaréna két Prinoth típusú ratrakot szerzett be az idei szezon előtt, a megnövekedett feladatok színvonalas ellátására.
sortav
16:41Kaprun: szombaton indul a síszezon a gleccseren (Sielok.hu)
Még szeptemberben, azaz most szombaton kezdődik a 2017/18-as síszezon. A gleccseren egészen július 24-ig csúszhattunk, két hónap "nyári szünet" után újra birtokba vehetjük a széles gleccserpályákat Salzburg tartomány legmagasabb és leghóbiztosabb síterepén. A síszezon szeptember 30-tól július 22-ig tart.
sortav
  09-26
12:13Bitang meredek ez a norvég kabinos lift! (Sielok.hu)
Idén májusban adták át a norvég fjordokban, a helyiek szerint, a világ egyik legmeredekebb útvonalán közlekedő kabinos liftet. Az biztos, hogy nagy élmény lehet a szinte tengerszintről 1000 méteres magasságra, néhol szinte függőlegesen, emelkedő liften utazni és csodálni a környező panorámát.
sortav
12:134808,72 méter! Kissé összement a Mont Blanc (Sielok.hu)
Az utóbbi időszakban kétévente felmászik egy tudóstársaság az Alpok legmagasabb csúcsára, a francia-olasz határon emelkedő Mont Blanc-ra. Egy héttel ezelőtt is megmérték, bár egy centiméterrel "alacsonyabb" lett, de még így is Nyugat-Európa legmagasabb csúcsa.
sortav
12:13Túlélésért küzd egy karintiai síterep (Sielok.hu)
Ahogy már az utóbbi időszakban megszokhattuk, Ausztria keletebbre eső régióiban sem egyszerű fenntartani az üzemeltetést. Alsó-Ausztria, Stájerország és Karintia kisebb síterepei egyre többször szembesültek pénzügyi nehézségekkel az utóbbi években. Most a karintiai Kötschach-Mauthen került bajba.
sortav
12:13Moszkvai foci vb: kabinos lift épül a stadionhoz (Sielok.hu)
A futballrajongók már várják a 2018-as világbajnokságot, amelyet Oroszországban rendeznek, a döntőt pedig a moszkvai Luzsnyiki stadionban. A stadion és a szomszédos Veréb-hegy között a világbajnokság kezdetére egy új kabinos lift épül.
sortav
  09-17
17:33Val Senales (Schnalstal): mától síelhető a gleccser (Sielok.hu)
Újabb olasz gleccserpályán lehet mától síelni. A dél-tiroli Val Senales (német nevén Schnalstal) pénteken megkezdi az idei szezonját. A tavalyról eltárolt hónak és az utóbbi napok havazásának köszönhetően kiváló minőségű pályák fogadják a síelőket, főleg a versenyzőket.
sortav
17:33Ausztria: havazás után fehérben pompáznak a hegyek (Sielok.hu)
A keddi havazást tegnap napsütés követte az osztrák hegyekben, csodásan mutattak a frissen behavazott hegycsúcsok. Nem kell sokat várnunk a következőre, csütörtök estétől jön az újabb havazás.
sortav
17:33Pitztal: szombattól síelhető a gleccser (Sielok.hu)
Ezen a hétvégén Tirol három gleccser síterepe is megkezdte a szezont. Először a dél-tiroli (Olaszország) Val Senales (Schnalstal) rajtolt ez pénteken. Szombaton pedig két osztrák gleccser, Stubai és Pitztal nyitott meg, igaz egyelőre csak néhány kilométernyi pályával.
sortav
17:33Stubai gleccser: szombaton startol a síszezon (Sielok.hu)
Az elmúlt két hét kedvező időjárásának köszönhetően Stubai gleccser sípályái is ébredeznek nyári álmukból és szombaton kezdetét veszi az idei síszezon, friss porhóval.
sortav
  09-10
15:51Szezonstart Mölltalon és Söldenen (Sielok.hu)
Mölltal pénteken, míg a tiroli Sölden a mai napon nyitotta ki kapuit az idei szezonra. A korai startot a múlt heti havazás és az azt követő néhány napos hóágyúzás tette lehetővé.
sortav
15:51Maribor-Pohorje: már ezer szezonbérletet eladtak (Sielok.hu)
A magyarok körében is szívesen látogatott szlovéniai síterep, a Maribor melletti Pohorje az előző hétvégén fesztivált rendezett, ahol először lehetett nagyon kedvezményes áron szezonjegyeket vásárolni. Bár az időjárás sokakat távol tartott, a rendezők elégedettek az eredménnyel.
sortav
15:51Ausztrália: a legjobb síszezon 2000 óta (Sielok.hu)
Nálunk beköszöntött az ősz, a déli féltekén pedig a tavasz, de a havazás továbbra is beterít néhány szerencsés ausztrál síterepet. A legnagyobb ausztrál síterep Perisher, valamint Thredbo is arról számolt be, hogy ez volt a leghavasabb szezonjuk az utóbbi 17 évben.
sortav
15:51Eladó a moszkvai beltéri síterep (Sielok.hu)
Oroszország és az egykori "keleti blokk" első fedett síterepét 2008 februárjában nyitották meg. A közel 400 méter hosszú és 60 méter széles pályát építő és üzemeltető vállalat a múlt évben csődbe ment. A sícsarnokot jelenleg árulják, közel 1,6 milliárd forintnak megfelelő összegért.
sortav
  09-05
22:41Jól haladnak a fejlesztésekkel Eplényben (Sielok.hu)
Számos fejlesztéssel találkozhatnak az idei szezonban a Síarénába látogató vendégek. A legjobban várt újításokkal, az új lift megépítésével és a hetes pálya kibővítésével, jól haladnak az üzemeltetők, de ezen kívül számos más érdekességről is érkezett hír Eplényből.
sortav
22:41Havazás után fehérlenek az Alpok csúcsai (Sielok.hu)
Szeptember elején megérkezett a havazás az Alpokba. Ezúttal az Alpok minden országában havazott, kicsivel több hullott az Alpok keleti részén és annak is főleg az északi oldalán. A 20-60 centiméternyi hó a legmagasabb régiókban arra tökéletesen elég volt, hogy szépen fehérlenek az Alpok csúcsai.
sortav
  09-03
22:45Ausztria: sok hó esett vasárnap reggelre (Sielok.hu)
Bekeményített a tél az osztrák hegyekben, helyenként félméteres hó esett, csak hólánccal járható néhány magasabb hegyi út, a gleccser síterepek elkezdtek hóágyúzni. Vasárnapra virradóra jelentős mennyiségű hó hullott a nyugati tartományokban.
sortav
07:46Ausztria: félméteres friss hóval érkezik a szeptember (Sielok.hu)
Pénteken beköszöntött az ősz, a naptárhoz az időjárás is alkalmazkodott, egy markáns hidegfront búcsúztatta a nyarat. A magasabb osztrák hegyekben tegnap óta havazik, vasárnapig akár fél méteres hó is eshet, de szinte minden gleccseren elérheti a frissen esett hó vastagsága a 20-30 cm-t.
sortav
  09-01
13:10Turistaút 24 méter magasan, a fakoronák között (Sielok.hu)
A jelenlegi ismereteink szerint talán nem túlzás, hogy idén a legnagyobb síterep-beruházásokat a Bélai-Tátra mentén, Zdiar és a Bachledova-vögy környékén találjuk Szlovákiában. A legújabb látványosság egy "tanösvény", 24 méter magasan a föld felett, a fakoronák között, csodás kilátással a környék hegyeire.
sortav
13:10600 millió forint támogatást kap a visegrádi sípálya (Sielok.hu)
A Magyar Közlönyben megjelentek szerint 600 millió forint állami támogatást különítettek el a visegrádi Nagyvillám Sípálya fejlesztésére.
sortav
  08-29
16:07Elrajtolt Európa legkeményebb terepfutó versenye (Sielok.hu)
Immár 15. alkalommal rendezik meg a franciaországi Chamonix-ban az UTMB® terepfutó versenyt, melynek klasszikus távja 171 km, 10.000 m szintkülönbséggel. A három országon áthaladó, jó edzettséget és kitartást igénylő verseny idén augusztus 28-én indult és szeptember 3-ig tart, összesen 48 magyar indulóval.
sortav
01:30Az idei szezon filmelőzetesei - 1. rész (Sielok.hu)
Az idén ősszel is számos síelős és snowboardos filmet mutatnak be a téli sportok szerelmeseinek nagy örömére. Néhány filmből már megérkeztek az első előzetesek. Első körben megmutatunk néhányat az eddigi termésből.
sortav
  08-28
07:43Livigno: sífutó verseny a belvárosban tavalyi havon (Sielok.hu)
Ezt az érdekes sífutó versenyt már a harmadik alkalommal rendezik meg augusztus végén a híres olasz síterep belvárosának utcáin. Az előző szezonból eltárolt havat felhasználva építettek egy kilométernyi pályát a sífutók, biatlonosok, a helyiek és nem utolsó sorban a számos turista örömére.
sortav
07:43Kiesett a kulcsa, kiugrott érte a síliftből 75 évesen (Sielok.hu)
Ritka és kissé érthetetlen (bal)eset történt az ausztriai Hoch Imst síterepén péntek délelőtt. A sílift indulása után egy 75 éves olasz állampolgár kezéből kiesett a slusszkulcsa, majd ő egy hirtelen mozdulattal - kb. hatméteres magasságból - utána ugrott a székből. Számos töréssel szállították kórházba.
sortav
  08-26
17:05Kevés hó: ideiglenesen bezárt a Mölltal-gleccser (Sielok.hu)
Az idei nyár nem sok jót hozott az Alpok gleccsereire. A kedvezőtlen időjárás legújabb áldozata a karintiai Mölltal-gleccser, ahol le kellett zárni a pályát a nem megfelelő hóviszonyok miatt. Az újranyitásról még nem lehet biztosat mondani, valószínűleg egy nagyobb lehűlés vagy havazás után...
sortav
  08-24
09:16Jasna: már építik a Tátra legnagyobb szálláshelyét (Sielok.hu)
Három hónappal ezelőtt megkezdődtek a földmunkák az Alacsony-Tátrában található Jasna síterepén. Itt zajlik Szlovákia egyik legnagyobb szállodaipari beruházása, az ötcsillagos Damian Jasna Hotel építkezése. Tervek szerint az első vendégeket 2019 nyarán fogadhatják.
sortav
09:16Fogarasi-havasok: síterep épül 150 kilométernyi pályával? (Sielok.hu)
A román turisztikai minisztérium három turisztikai projektet is kiemelt beruházásnak nyilvánított, köztük egy új síterep megépítését a Fogarasi-havasokban. Sajnos, a részletekről még szinte semmit sem tudunk, de reménykedhetünk, hogy végre Romániában is fejlődhet a síterepek infrastruktúrája.
sortav
09:16Sérülés után: Miklós Edit első havas edzése (Sielok.hu)
Sikeres havas tréningen van túl világkupa dobogós alpesi sízőnk a svájci Saas-Fee gleccseren. Miklós Edit hét hónappal síbalesete után állt ismét sílécre. A szezonra való felkészülését ezen a héten a magyar alpesi síválogatottal együtt végzi a minél eredményesebb pjongcsangi szereplés érdekében.
sortav
09:1611 év után először nem tart ki a hó télig a skót hegyekben (Sielok.hu)
Utoljára 11 évvel ezelőtt fordult elő, hogy nem tartott ki az előző szezon hava a következő szezonig Skóciában, legalább egy kisebb-nagyobb hófolt formájában. Legutóbb a legmagasabb hegység hófoltja olvadt el, és a maradék három hófoltnak is kevés az esélye, hogy megélik az idei telet.
sortav
  08-20
18:26Nem csúszhatott Csubakka jelmezben, kiverte a főnök fogát (Sielok.hu)
Érdekes eset történt múlt héten az ausztráliai Thredbo síterepén. Egy Csubakka jelmezbe öltözött Csillagok háborúja rajongót nem engedtek jelmezben csúszni. Erre a feldühödött Csuvi a deszkájával vett elégtételt síterep vezetőjének arcán. A történet a bíróságon folytatódik.
sortav
  08-18
21:12Sérülés után: Miklós Edit jövő héten ismét síel (Sielok.hu)
A legeredményesebb magyar síző 7 hónap kihagyás után hétfőn a svájci Saas-Fee gleccserre utazik, ahol január 15. után először végez síedzéseket. A világkupa sorozatba a tervek szerint november végén tér vissza, és ott lesz a téli olimpián, Pjongcsangban.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Dani Stern bejelentette a visszavonulását
Dani Stern, ismert online nickjein Ansky451 és supernova9, a Twitteren közölte, a jövőben új kihívások felé fordítja figyelmét.
 Ismét pókerrel támogathatunk egy jó ügyet!
Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány idei Jótékonysági versenyének célja egy lélegeztető gép vásárlása a Tűzoltó u
 575 ezer dolláros overlayt hozott a PCA Ultra szatellit
Nagy bukást hozott a PokerStarsnak a vasárnap megrendezett PCA Ultra szatellit: 100 csomagot garantáltak összesen $1.585.000 értékben,
 Schillhabel nyerte a Triton Super High Roller Series 6-Maxot
A makaói Triton Super High Roller Series 6-Max eventjének fődíja $752.446 volt.
 Iyama Yuta ismét hét nagy címet véd
Iyama Yuta miután tavaly elveszítette a Meijin címet Takao Shinji ellen, sikeresen megvédte a többi hat nagy címét.  Idén a Mei
 Újabb sérült az ETO-ban
Sajnos ismét kulcsjátékosát veszítette el Ambros Martín csapata. A Rosztov elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtt egy újabb vá
 Debrecenben győzött a Fehérvár
Két mérkőzéssel folytatódott a bajnokság 5. forduló ja. Debrecen ben a Fehérvár , Vác on a Budaörs csapata játszott.
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Férfi válogatott: Változás a keretben
Märcz Tamás kényerű változtatást eszközölt csapatán.  Mint ismeretes, október végén keretedzést tart a kapitány. A csapatba f
 EL: Montella célja bebiztosítani a csoportelsőséget
Csütörtökön a Milan az Európa Ligában lép pályára, az ellenfél az AEK Athén lesz. Vincenzo...
 Erőnyerő volt a BVSC a Fradi elleni rangadón
Hiába Bujka ötöse, a BVSC így is elvitte a három pontot a Népligetből. Immár a második fordulót rendezték meg a női Ob I-ben. A
 Ha Messi betalál, szinte biztos a győzelem – százgólos lett a Barcelona ásza
Cristiano Ronaldo április 12-én, Lionel Messi október 18-án ünnepelhette 100. európai kupagólját. Az FC Barcelona argentin csillaga
 Kétszer volt túl kicsi, Libertadores-kupát nyert Ronaldinhóval, BL-hős lett
Mint ismert, a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójában a Sahtar Doneck Bernard duplájával fordított a Feyenoord otthonában, így
 Remek meccsen ikszelt a Real a Spursszel; nagy bajban a Dortmund
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 3. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tottenham Hot
 Hárman kezdenek Szófiában
Amíg a korcsoport legkitűnőbb férfi versenyzői a törökországi Antalyában szerepelnek az ifjúsági Európa-bajnokságon, addig az i
 Chelsea–AS Roma: rangadónak indult, futballünnep lett
Elképesztően jó és izgalmas mérkőzést vívott egymással a Chelsea és az AS Roma, a vége 3–3-as döntetlen lett. Az Atlético Ma
 A Bostonnak most Antetokounmpo állta az útját
Hajnalban tizenegy mérkőzéssel lendült bele igazán az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakasza, melyben második vereség
 Két rangadóval és egy borzasztó sérüléssel kezdődött az NBA-szezon
A Cleveland Cavaliers 102–99-re legyőzte a Boston Celticset az NBA 2017–2018-as szezonjának nyitó mérkőzésén. Noha LeBron James
 Dani Stern bejelentette a visszavonulását
Dani Stern, ismert online nickjein Ansky451 és supernova9, a Twitteren közölte, a jövőben új kihívások felé fordítja figyelmét.
 Ismét pókerrel támogathatunk egy jó ügyet!
Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány idei Jótékonysági versenyének célja egy lélegeztető gép vásárlása a Tűzoltó u
 575 ezer dolláros overlayt hozott a PCA Ultra szatellit
Nagy bukást hozott a PokerStarsnak a vasárnap megrendezett PCA Ultra szatellit: 100 csomagot garantáltak összesen $1.585.000 értékben,
 Schillhabel nyerte a Triton Super High Roller Series 6-Maxot
A makaói Triton Super High Roller Series 6-Max eventjének fődíja $752.446 volt.
 Iyama Yuta ismét hét nagy címet véd
Iyama Yuta miután tavaly elveszítette a Meijin címet Takao Shinji ellen, sikeresen megvédte a többi hat nagy címét.  Idén a Mei
 Újabb sérült az ETO-ban
Sajnos ismét kulcsjátékosát veszítette el Ambros Martín csapata. A Rosztov elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtt egy újabb vá
 Debrecenben győzött a Fehérvár
Két mérkőzéssel folytatódott a bajnokság 5. forduló ja. Debrecen ben a Fehérvár , Vác on a Budaörs csapata játszott.
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::