sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
sortav
sortav
  nso vŠlogatott
sortav
  10-16
16:41Folytat√≥d√≥ D√°rdai-korszak? ‚Äď Sz√∂llŇĎsi Gy√∂rgy jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
16:41Mi lesz a Storck-csapattal? T√∂bb mint 20 n√©met szakember j√∂vŇĎje v√°lhat k√©rd√©sess√© (nso vŠlogatott)
Kedden MLSZ eln√∂ks√©gi √ľl√©s! A Magyar Labdar√ļg√≥-sz√∂vets√©g el√∂lj√°r√≥i az egyebek napirendi pontban Bernd Storck j√∂vŇĎj√©rŇĎl is d√∂ntenek, a helyzet viszont kor√°ntsem olyan egyszerŇĪ, hogy a n√©met szakember megy vagy marad... Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny meneszt√©se alapos √°talak√≠t√°sokkal j√°rna a sz√∂vets√©g szakmai st√°bj√°ban is, hiszen a legt√∂bb fontos poz√≠ci√≥t n√©met szakemberek t√∂ltik be. √Ėsszesen legal√°bb h√ļsz n√©met MLSZ-alkalmazott j√∂vŇĎj√©t befoly√°solhatja a sportigazgat√≥ √©s sz√∂vets√©gi kapit√°ny j√∂vŇĎje.
sortav
16:41K√©t macska ‚Äď Malonyai P√©ter publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
16:41Ak√°cos √ļt ‚Äď Sinkovics G√°bor publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  10-13
17:13Szeizmogr√°f ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
17:13‚ÄěHa a nagymam√°m √ľl a kispadon, akkor is el√©r ennyit a v√°logatott‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
‚ÄěHa a nagymam√°m √ľl a kispadon...‚ÄĚ ‚Äď Nagy L√°szl√≥ √©les kritik√°val illette Bernd Storck munk√°ss√°g√°t, Fazekas L√°szl√≥ a minŇĎs√©get hi√°nyolja, Garaba Imre a realit√°st l√°tta a produkci√≥ban, m√≠g Lisztes Kriszti√°n √∂r√ľlt a g√≥lnak.
sortav
17:13Tizenk√©t pont ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  10-11
20:43Lehet enn√©l lejjebb is: a vb-selejtezŇĎ s√∂t√©t j√∂vŇĎt √≠g√©r a v√°logatottnak (nso vŠlogatott)
A magyar v√°logatott a realit√°soknak megfelelŇĎen a harmadik helyen, √°m a v√°rakoz√°sokt√≥l messze elmarad√≥ pontsz√°mmal √©s j√°t√©kkal z√°rta a 2018-as vil√°gbajnoks√°g selejtezŇĎit, melyek m√©lypontja az Andorra elleni idegenbeli kudarc volt. Cs√ļcspontja meg‚Ķ ‚Äď h√°t, itt neh√©z helyzetben lenn√©nk, ha meg kellene jel√∂lni b√°rmit. A legkellemetlenebb az, hogy sokkal ink√°bb a helyzet rosszabbod√°sa, mint javul√°sa k√∂vetkezne logikusan a kialakult helyzetbŇĎl.
sortav
20:43Mi a k√∂z√∂s Bar√≥tiban, M√©sz√∂lyben, Csankban, Matth√§usban √©s Storckban? (nso vŠlogatott)
A c√≠mben feltett k√©rd√©sre az a v√°lasz, hogy mindannyian legal√°bb t√≠z veres√©get szenvedtek el a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott sz√∂vets√©gi kapit√°nyak√©nt. SŇĎt, tov√°bbi √∂t olyan tr√©nerrŇĎl tudunk, aki Bar√≥ti√©khoz hasonl√≥an szint√©n legal√°bb t√≠z veres√©g r√©szese volt a nemzeti egy√ľttes kispadj√°n. √Ām t√≠z (tizenegy, stb.) √©s t√≠z (tizenegy, stb.) zak√≥ k√∂z√∂tt is van k√ľl√∂nbs√©g, hiszen nem mindegy, hogy csak h√©tszer vagy mondjuk hatvank√©tszer nyer k√∂zben az ember.
sortav
20:43Volt d√°rdaipaliz√°s, ‚Äěauf Wiedersehen‚ÄĚ, a v√©g√©n Himnusz ‚Äď de nem √ļgy (nso vŠlogatott)
Ahogyan azt olvas√≥ink m√°r megszokhatt√°k, a hazai vb-selejtezŇĎk ut√°n (√©s legut√≥bb Sv√°jcb√≥l is) szubjekt√≠v, hangulatjelentŇĎ √≠r√°ssal jelentkez√ľnk. Ezzel a szok√°sunkkal most sem szak√≠tunk, egy√ļttal egy kicsit √©rt√©kelj√ľk is a most z√°rul√≥ selejtezŇĎsorozatot ‚Äď Magyarorsz√°g‚ÄďFer√∂er (1‚Äď0), ahogy mi l√°ttuk.
sortav
20:43‚ÄěShow must go on‚Ķ Storck must go home‚ÄĚ ‚Äď √≠gy l√°tj√°k √∂n√∂k (nso vŠlogatott)
Mint meg√≠rtuk, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott 1‚Äď0-ra legyŇĎzte hazai p√°ly√°n Fer√∂ert az eur√≥pai vb-selejtezŇĎk csoportszakasz√°nak utols√≥ fordul√≥j√°ban. A m√©rkŇĎz√©s a siker ellen√©re rengeteg indulatot v√°ltott ki ‚Äď a magyar szurkol√≥k p√©ld√°ul az elsŇĎ f√©lidŇĎ hajr√°j√°ban Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny ellen t√ľntettek. A Nemzeti Sport Online most √∂sszeszedett n√©h√°nyat a szurkol√≥kt√≥l be√©rkezŇĎ v√©lem√©nyek k√∂z√ľl.
sortav
  10-07
19:27112 √©v rekordjait √≠rj√°k √°t, ellen√ľnk d√∂nthetnek √ļjabb cs√ļcsokat (nso vŠlogatott)
A magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott szombat este Sv√°jc ellen folytatja szerepl√©s√©t a vil√°gbajnoki selejtezŇĎk√∂n. A csoportban a legfŇĎbb k√©rd√©sek egy r√©sze m√°r eldŇĎlt: csak a sz√°zsz√°zal√©kos teljes√≠tm√©nnyel vezetŇĎ Sv√°jc, illetve Portug√°lia juthat m√°r tov√°bb, a k√©t csapat az utols√≥ fordul√≥ban ‚Äěcsoportd√∂ntŇĎt‚ÄĚ j√°tszik Lisszabonban. A sv√°jciak 112 √©ves futballt√∂rt√©nelm√ľk legjobb sorozat√°val v√°rj√°k a mieinket.
sortav
09:44Ember a Holdon ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  10-06
18:05‚ÄěNem az a baj, hogy nem itt sz√ľlettek, hanem, hogy a himnuszt sem √©neklik!‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
A magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott szombaton vil√°gbajnoki selejtezŇĎt j√°tszik Sv√°jccal B√°zelben. √Čs b√°r az eredm√©nyek alapj√°n azt hihetn√©nk, itt kolb√°szb√≥l √©s focilabd√°b√≥l van a ker√≠t√©s, az√©rt akadnak probl√©m√°k‚Ķ
sortav
18:05Az olaszok azt csin√°ltak, amit csak akartak ‚Äď hatot kaptak U21-eseink (nso vŠlogatott)
A magyar U21-es labdar√ļg√≥-v√°logatott 6‚Äď2-re kikapott az olasz koroszt√°lyos nemzeti egy√ľttestŇĎl a k√©t csapat cs√ľt√∂rt√∂k esti felk√©sz√ľl√©si m√©rkŇĎz√©s√©n, a Szusza Ferenc Stadionban.
sortav
18:05Visszav√°g√≥ ‚Äď Dlusztus Imre publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
18:05Az √∂r√∂ks√©g ‚Äď Vincze Andr√°s jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  09-29
16:31Akik a rom√°n mezt is felveszik, csak hogy magyar v√°logatottak lehessenek (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online h√°rom √©ve m√°r k√©t cikkben is foglalkozott a 2012-ben alap√≠tott, a gyakorlatban 2013 √≥ta mŇĪk√∂dŇĎ Sz√©kelyf√∂ld Labdar√ļg√≥ Akad√©mi√°val. A k√∂zelm√ļltban pedig megjelentek az elsŇĎ ‚Äěsz√©kely fecsk√©k‚ÄĚ a magyar ut√°np√≥tl√°s-v√°logatottakban. Szondy Zolt√°nnal az akad√©mia eddig megtett √ļtj√°r√≥l, a sz√©kely tehets√©gek lehets√©ges j√∂vŇĎj√©rŇĎl is besz√©lgett√ľnk.¬†
sortav
  09-27
19:10√Čvz√°r√≥ ‚Äď De√°k Zsigmond jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
19:10Sz√©tcs√ļszva (nso vŠlogatott)
sortav
  09-21
02:18Nemzetek ig√°ja ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
02:18A ny√ļlketrec ‚Äď Sinkovics G√°bor publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  09-18
21:51Sport- √©s sorsk√∂z√∂ss√©g ‚Äď De√°k Zsigmond publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  09-12
20:12A futsalv√°logatott legyŇĎzte a lengyeleket, de m√©g messze az Eb (nso vŠlogatott)
A magyar f√©rfi futsalv√°logatott Miskolcon 2‚Äď1-re legyŇĎzte Lengyelorsz√°got 2018-as szlov√©niai Eur√≥pa-bajnoks√°gon val√≥ r√©szv√©tel√©rt zajl√≥ p√≥tselejtezŇĎ elsŇĎ felvon√°s√°n. A visszav√°g√≥t k√©t h√©t m√ļlva, szeptember 26-√°n rendezik meg Koszalinban.¬†
sortav
  09-09
21:27‚ÄěPriskin Tam√°s fegyverk√©nt haszn√°lta a k√∂ny√∂k√©t‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
Mint ismert, a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott m√°r az elsŇĎ f√©l √≥ra v√©g√©re emberh√°tr√°nyba ker√ľlt a Portug√°lia elleni vb-selejtezŇĎn, a j√°t√©kvezetŇĎ ugyanis felmutatta a piros lapot Priskin Tam√°snak, aki lek√∂ny√∂k√∂lte Pep√©t. Az esettel kapcsolatban elŇĎsz√∂r is kik√©rt√ľk a kor√°bbi v√°logatott csat√°r, Klausz L√°szl√≥ v√©lem√©ny√©t, hogyan l√°tja szakszemmel, m√°sr√©szt k√≠v√°ncsiak voltunk egy kor√°bbi j√°t√©kvezetŇĎ v√©lem√©ny√©re is: Bede Ferencet k√©rdezt√ľk.
sortav
21:27Storck: ErŇĎs, j√≥ keret√ľnk van, b√°rkivel felvessz√ľk a versenyt (nso vŠlogatott)
Az Andorr√°t√≥l elszenvedett k√≠nos veres√©g ut√°n ism√©t egym√°sra tal√°lt a magyar f√©rfi labdar√ļg√≥-v√°logatott √©s szurkol√≥t√°bora, Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny azonban amond√≥, akad√°lyokkal teli idŇĎszak elŇĎtt √°llunk, √©s mindig meg kell felelni az elv√°r√°snak.
sortav
21:27Hova tov√°bb, Storck-csapat? Ide Nikolics is kev√©s! Ezekben fejlŇĎdni kell! (nso vŠlogatott)
A Magyarorsz√°g‚ÄďPortug√°lia (0‚Äď1) vb-selejtezŇĎ elŇĎtt Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny besz√©lt arr√≥l, hogy szeretn√©nk visszat√©rni az Eb-n mutatott j√°t√©kunkhoz. A lef√ļj√°st k√∂vetŇĎen pedig a portug√°lokat ir√°ny√≠t√≥ Fernando Santos mondta azt, hogy a magyar v√°logatott teljes√≠tm√©nye megk√∂zel√≠tette az Eb-n l√°tott 3‚Äď3-as tal√°lkoz√≥n ny√ļjtott produkci√≥t. Az InStat statisztikai elemzŇĎrendszer sz√°mainak seg√≠ts√©g√©vel megn√©zt√ľk, a legut√≥bbi k√©t meccs alapj√°n hogyan √°llunk a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ mutat√≥k tekintet√©ben, mennyire siker√ľlt megk√∂zel√≠ten√ľnk a 2016-os form√°nkat, a portug√°lok elleni 3‚Äď3-at, amely az utols√≥ olyan m√©rkŇĎz√©s√ľnk volt, amikor n√°lunk erŇĎsebb ellenf√©ltŇĎl nem szenvedt√ľnk veres√©get.
sortav
21:27Neh√©z sz√ľl√©s: Lenzs√©r a 91. percben √≠t√©lte veres√©gre a m√°ltaiakat (nso vŠlogatott)
Magyarorsz√°g 2‚Äď1-es gyŇĎzelmet aratott M√°lta felett az U21-es labdar√ļg√≥ Eur√≥pa-bajnoks√°g kvalifik√°ci√≥s sorozat√°nak elsŇĎ m√©rkŇĎz√©s√©n. Lenzs√©r Bence a 91. percben t√∂rte meg a m√°ltaiak ellen√°ll√°s√°t ‚Äď neh√©z sz√ľl√©s volt!
sortav
  09-04
20:43Bene, Gera, Dzsudzs√°k ‚Äď g√≥lok a mumus ellen (nso vŠlogatott)
Vas√°rnap este 20.45-kor vil√°gbajnoki selejtezŇĎn fogadja a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott Portug√°lia legjobbjait. Bernd Storck csapata bemeleg√≠t√©sk√©nt, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n hazai p√°ly√°n 3‚Äď1-re gyŇĎz√∂tt Lettorsz√°g ellen. A magyar v√°logatott kor√°bban 12 alkalommal tal√°lkozott a portug√°lokkal, √°m gyŇĎzni egyszer sem siker√ľlt ellen√ľk. Vide√≥s visszatekintŇĎ a magyar-portug√°l futballm√ļltra.
sortav
20:43Pepe: Sz√°munkra sorsd√∂ntŇĎ a magyarok elleni √∂sszecsap√°s (nso vŠlogatott)
Pepe, a portug√°l labdar√ļg√≥-v√°logatott klasszis v√©dŇĎje a Nemzeti Sport fŇĎmunkat√°rs√°nak k√©rd√©s√©re v√°laszolva elmondta, √∂r√ľlne, ha a t√∂rt√©nelem ism√©teln√© √∂nmag√°t.
sortav
20:43A becs√ľlet t√ļlp√∂rgŇĎ harcosai ‚Äď tov√°bb a storcki √ļton (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online-on a hazai v√°logatott meccsek ut√°n m√°r megszokott m√≥don, ez√ļttal is szubjekt√≠v, hangulatjelentŇĎ √≠r√°sunkkal tekint√ľnk vissza a m√∂g√∂tt√ľnk hagyott tal√°lkoz√≥ra ‚Äď Magyarorsz√°g‚ÄďPortug√°lia (0‚Äď1), ahogy mi l√°ttuk.
sortav
20:43T√≠z √©v ut√°n ism√©t magyar ki√°ll√≠t√°s, nem lesz√ľnk ott a 2018-as vb-n (nso vŠlogatott)
Labdar√ļg√≥-v√°logatottunk egy null√°ra kikapott Budapesten az Eb-c√≠mv√©dŇĎ Portug√°li√°t√≥l, ezzel v√©gk√©ppen elsz√°lltak es√©lyeink a 2018-as vil√°gbajnoks√°got illetŇĎen. A magyar csapat lelkesen harcolt, de Priskin Tam√°s az elsŇĎ f√©lidŇĎben piros lapot kapott, √©s ez eld√∂nt√∂tte a m√©rkŇĎz√©st.
sortav
  09-02
07:47Bizalom ‚Äď De√°k Zsigmond jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  09-01
22:22Dribli az √©gig ‚Äď h√ļsz esztendeje hunyt el Czibor Zolt√°n (nso vŠlogatott)
Amikor p√©ntek reggel a ny√°ri sz√ľnet ut√°n elŇĎsz√∂r indultak iskol√°ba a gyerekek, √©ppen h√ļsz √©ve volt annak, hogy meghalt Czibor Zolt√°n, a magyar futball egykori vil√°gszt√°rja.
sortav
22:22Akci√≥b√≥l nem ment a g√≥lszerz√©s, de √≠gy is biztosan nyert√ľnk a lettek ellen (nso vŠlogatott)
Egy kisebb, a sz√ľnet ut√°ni meging√°st√≥l eltekintve v√©gig jobban futballozott ellenfel√©n√©l a magyar labdar√ļg√≥-v√°logatott, amely 3‚Äď1-re nyert a lettek ellen a Groupama Ar√©n√°ban. Vas√°rnap k√∂vetkeznek a portug√°lok, de a m√°sodik s√°rg√°j√°t begyŇĪjtŇĎ Bese Barnab√°s biztosan nem, a megh√ļz√≥dott Szalai √Ād√°m pedig val√≥sz√≠nŇĪleg nem lesz ott azon a m√©rkŇĎz√©sen.
sortav
22:22Nincs az a m√©ly dekolt√°zs √©s andorrai veres√©g‚Ķ (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online-on a hazai v√°logatott meccsek ut√°n m√°r megszokott m√≥don, ez√ļttal is szubjekt√≠v, hangulatjelentŇĎ √≠r√°sunkban tekint√ľnk vissza a m√∂g√∂tt√ľnk hagyott tal√°lkoz√≥ra ‚Äď Magyarorsz√°g‚ÄďLettorsz√°g (3‚Äď1), ahogy mi l√°ttuk.
sortav
  08-31
11:25T√©t n√©lk√ľl? ‚Äď Thury G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  08-28
23:01‚ÄěAp√°m nem szerette a focit, sŇĎt tiltotta‚ÄĚ ‚Äď eml√©kez√©s egy kiv√°l√≥ labdar√ļg√≥ra (nso vŠlogatott)
√Čszrev√©tlen√ľl √©lt, √©szrev√©tlen√ľl halt meg az A-v√°logatottban, k√∂zelebbrŇĎl az Aranycsapatban hivatalos m√©rkŇĎz√©sen h√°romszor p√°ly√°ra l√©pŇĎ Teleki (Tiegelmann) Gyula, aki a Vasasban t√∂lt√∂tte j√°t√©kos-p√°lyafut√°sa legszebb idŇĎszak√°t. A piros-k√©kekkel MNK-gyŇĎztes, k√©tszeres K√∂z√©p-eur√≥pai Kupa-gyŇĎztes, BEK-elŇĎd√∂ntŇĎs sportember k√©t √©s f√©l h√≥nappal ezelŇĎtt, a Nemzeti Sport Online √©rtes√ľl√©sei szerint j√ļnius 11-√©n hunyt el Budapesten. 89 √©ves volt.
sortav
  08-25
16:51Cristiano Ronaldo: KŇĎkem√©ny meccs v√°r r√°nk Budapesten (nso vŠlogatott)
A vid√°m √©s felszabadult portug√°l klasszis a Nemzeti Sport k√©rd√©s√©re felid√©zte a tavaly ny√°ri ŇĎr√ľletes magyar‚Äďportug√°lt, √©s a j√∂vŇĎ vas√°rnapi vb-selejtezŇĎrŇĎl is sz√≥t ejtett az UEFA BL-sorsol√°ssal egybek√∂t√∂tt monac√≥i g√°l√°j√°n.
sortav
16:51K√°d√°r: Senkit sem √©rdekel a sz√©p futball, a gyŇĎzelem a l√©nyeg (nso vŠlogatott)
Az Andorr√°t√≥l elszenvedett k√≠nos idegenbeli kudarc m√©g sok√°ig megmarad a j√°t√©kosok eml√©kezet√©ben, √°m a Dinamo Kijev h√°tv√©dje, K√°d√°r Tam√°s √ļgy v√©li, a lettek elleni vb-selejtezŇĎn a v√°logatott kiengesztelheti a szurkol√≥kat.
sortav
  08-15
23:53V√©dŇĎbesz√©d ‚Äď Sinkovics G√°bor jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
23:53Gy√©m√°nttengely ‚Äď S. T√≥th J√°nos jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
  08-02
20:50D√°rdai P√°l: Lehet, hogy Nikolics nem f√©r bele Storck filoz√≥fi√°j√°ba (nso vŠlogatott)
D√°rdai P√°l, a n√©met √©lvonalbeli labdar√ļg√≥-bajnoks√°gban (Bundesliga) szereplŇĎ Hertha tr√©nere a Magyar IdŇĎknek adott interj√ļj√°ban ecsetelte t√∂bbek k√∂z√∂tt a magyar v√°logatott √©s Bernd Storck sz√∂vets√©gi kapit√°ny helyzet√©t, sz√≥t ejtett Dzsudzs√°k Bal√°zsr√≥l, emellett besz√©lt fiair√≥l, ifjabb D√°rdai P√°lr√≥l (akit a n√©met m√©dia √©s a bar√°tok ‚ÄěPalk√≥k√©nt‚ÄĚ k√ľl√∂nb√∂ztetnek meg az √©desapj√°t√≥l ‚Äď a szerzŇĎ) √©s D√°rdai M√°rtonr√≥l, aki miatt miatt a n√©met sz√∂vets√©g m√°r meg is kereste a szakembert.
sortav
  07-07
18:55Hat√°rtalan √°lmok ‚Äď Csinta Samu publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  07-02
15:41Egy √©ve b√ļcs√ļztunk az Eb-tŇĎl ‚Äď mire eml√©kszik √©s mit mondott akkor? (nso vŠlogatott)
Napra pontosan egy √©vvel ezelŇĎtt, Toulouse-ban, a nyolcadd√∂ntŇĎben, a Belgium elleni 4‚Äď0-s veres√©ggel fejezŇĎd√∂tt be labdar√ļg√≥-v√°logatottunk Eb-szerepl√©se. Ennek aprop√≥j√°n egyr√©szt tesztelj√ľk olvas√≥ink mem√≥ri√°j√°t egy kv√≠zzel, az akkori t√∂rt√©n√©sek mellett az az√≥ta eltelt idŇĎszakra is r√°k√©rdez√ľnk. M√°sr√©szt √∂ssze√°ll√≠tottunk egy kommentv√°logat√°st azokb√≥l a hozz√°sz√≥l√°sokb√≥l, amiket az Eb alatt √≠rtak olvas√≥ink a cikkeinkhez ‚Äď a 2016-os labdar√ļg√≥ Eur√≥pa-bajnoks√°gr√≥l sz√≥l√≥ visszaeml√©kez√©seink sor√°ban most az olvas√≥k hozz√°sz√≥l√°saib√≥l v√°logattunk. Ezzel z√°rjuk a magyar Eb-szerepl√©sre val√≥ visszaeml√©kez√©sek sor√°t. Az Andorra elleni vil√°gbajnoki selejtezŇĎ t√ľkr√©ben (melynek kommentjeibŇĎl szint√©n v√°logatunk) persze keser√©des az eml√©kez√©s, de ami akkor t√∂rt√©nt a magyar v√°logatottal, arra m√©g √≠gy is j√≥lesik visszagondolni. √Čs m√©g ink√°bb √°lomsz√©pnek tŇĪnik‚Ķ
sortav
15:41Balajcza Szabolcs: Magyarorsz√°gon a futball szitoksz√≥ lett (nso vŠlogatott)
Mint besz√°moltunk r√≥la, az √öjpestrŇĎl t√°voz√≥ Balajcza Szabolcs a m√°sodoszt√°ly√ļ BFC Si√≥fokn√°l folytatja p√°lyafut√°s√°t. A kapus a szegedma.hu-nak besz√©lt a t√°voz√°s√°r√≥l, illetve elmondta v√©lem√©ny√©t a magyar v√°logatott andorrai veres√©g√©rŇĎl, s arr√≥l, mit jelenthet Magyarorsz√°gnak ez a zak√≥.
sortav
15:41‚ÄěEzzel a ter√°pi√°val m√©g a magyar futballon is lehetne seg√≠teni‚ÄĚ (nso vŠlogatott)
A Nemzeti Sport Online-on tavasszal k√©t cikk√ľnkben is felh√≠v√°ssal fordultunk olvas√≥inkhoz, hogy amennyiben a labdar√ļg√°shoz (is) k√∂thetŇĎ √ļj m√≥dszerekkel, √ļj megk√∂zel√≠t√©si m√≥dokkal tal√°lkoznak k√∂rnyezet√ľkben, melyek hossz√ļ t√°von ak√°r a magyar futballban is egyfajta szeml√©letv√°lt√°st eredm√©nyezhetnek, akkor keressenek meg minket bizalommal. ‚ÄěSzeml√©letv√°lt√°s‚ÄĚ elnevez√©sŇĪ sorozatunkban ugyanis szeretn√©nk min√©l t√∂bb ilyen p√©ld√°t bemutatni. Jelen cikk√ľnkben ‚Äď a sz√ľlŇĎk akad√©mi√°ja √©s a futball-karakterfejleszt√©s ut√°n ‚Äď egy nem csak a futballban haszn√°lhat√≥ ter√°pi√°s m√≥dszerrel, a sportkineziol√≥gi√°val foglalkozunk a ter√ľlet Angli√°ban, Norwichban √©lŇĎ magyar k√©pviselŇĎje, R√≥zs√°s Rita seg√≠ts√©g√©vel.
sortav
15:41M√©g √©letben a kir√°ly ‚Äď T√∂r√∂k Ferenc publicisztik√°ja (nso vŠlogatott)
sortav
  06-25
18:30D√©t√°ri: A futballb√≥l sohasem √°br√°ndulok ki (nso vŠlogatott)
A Honv√©d nem h√≠vta meg a bajnokavat√≥ m√©rkŇĎz√©s√©re, Frankfurtb√≥l viszont megkerest√©k D√©t√°ri Lajost, hogy szeretettel v√°rj√°k a kupad√∂ntŇĎn mint az Eintracht egykori j√°t√©kos√°t. A kor√°bbi vil√°gv√°logatott k√∂z√©pp√°ly√°s szerint a legfontosabb, hogy m√°r az √∂t √©s tizenk√©t √©ves gyerekekkel is komolyan foglalkozzanak, √°m hagyni kell ŇĎket j√°tszani, de a fiatalokb√≥l hi√°nyzik a grundon megszerezhetŇĎ vag√°nys√°g. Sz√≠vesen lenne sz√∂vets√©gi kapit√°ny is.
sortav
18:30Grundt√≥l GRUNDIG ‚Äď Bodn√°r Zal√°n jegyzete (nso vŠlogatott)
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 Dani Stern bejelentette a visszavonul√°s√°t
Dani Stern, ismert online nickjein Ansky451 √©s supernova9, a Twitteren k√∂z√∂lte, a j√∂vŇĎben √ļj kih√≠v√°sok fel√© ford√≠tja figyelm√©t.
 Ism√©t p√≥kerrel t√°mogathatunk egy j√≥ √ľgyet!
Az Egy√ľtt a Daganatos Gyermekek√©rt Alap√≠tv√°ny idei J√≥t√©konys√°gi verseny√©nek c√©lja egy l√©legeztetŇĎ g√©p v√°s√°rl√°sa a TŇĪzolt√≥ u
 575 ezer doll√°ros overlayt hozott a PCA Ultra szatellit
Nagy bukást hozott a PokerStarsnak a vasárnap megrendezett PCA Ultra szatellit: 100 csomagot garantáltak összesen $1.585.000 értékben,
 Schillhabel nyerte a Triton Super High Roller Series 6-Maxot
A maka√≥i Triton Super High Roller Series 6-Max eventj√©nek fŇĎd√≠ja $752.446 volt.
 Iyama Yuta ism√©t h√©t nagy c√≠met v√©d
Iyama Yuta miután tavaly elveszítette a Meijin címet Takao Shinji ellen, sikeresen megvédte a többi hat nagy címét.  Idén a Mei
 √öjabb s√©r√ľlt az ETO-ban
Sajnos ism√©t kulcsj√°t√©kos√°t vesz√≠tette el Ambros Mart√≠n csapata. A Rosztov elleni Bajnokok Lig√°ja √∂sszecsap√°s elŇĎtt egy √ļjabb v√°
 Debrecenben gyŇĎz√∂tt a Feh√©rv√°r
K√©t m√©rkŇĎz√©ssel folytat√≥dott a bajnoks√°g 5. fordul√≥ ja. Debrecen ben a Feh√©rv√°r , V√°c on a Buda√∂rs csapata j√°tszott.
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 F√©rfi v√°logatott: V√°ltoz√°s a keretben
M√§rcz Tam√°s k√©nyerŇĪ v√°ltoztat√°st eszk√∂z√∂lt csapat√°n.¬† Mint ismeretes, okt√≥ber v√©g√©n keretedz√©st tart a kapit√°ny. A csapatba f
 EL: Montella c√©lja bebiztos√≠tani a csoportelsŇĎs√©get
Cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a Milan az Eur√≥pa Lig√°ban l√©p p√°ly√°ra, az ellenf√©l az AEK Ath√©n lesz. Vincenzo...
 ErŇĎnyerŇĎ volt a BVSC a Fradi elleni rangad√≥n
Hi√°ba Bujka √∂t√∂se, a BVSC √≠gy is elvitte a h√°rom pontot a N√©pligetbŇĎl. Imm√°r a m√°sodik fordul√≥t rendezt√©k meg a nŇĎi Ob I-ben. A
 Ha Messi betal√°l, szinte biztos a gyŇĎzelem ‚Äď sz√°zg√≥los lett a Barcelona √°sza
Cristiano Ronaldo √°prilis 12-√©n, Lionel Messi okt√≥ber 18-√°n √ľnnepelhette 100. eur√≥pai kupag√≥lj√°t. Az FC Barcelona argentin csillaga
 K√©tszer volt t√ļl kicsi, Libertadores-kup√°t nyert Ronaldinh√≥val, BL-hŇĎs lett
Mint ismert, a labdar√ļg√≥ Bajnokok Lig√°ja 3. fordul√≥j√°ban a Sahtar Doneck Bernard dupl√°j√°val ford√≠tott a Feyenoord otthon√°ban, √≠gy
 Remek meccsen ikszelt a Real a Spursszel; nagy bajban a Dortmund
A labdar√ļg√≥ Bajnokok Lig√°ja H-csoportj√°nak 3. fordul√≥j√°ban a Real Madrid hazai p√°ly√°n 1‚Äď1-es d√∂ntetlent j√°tszott a Tottenham Hot
 H√°rman kezdenek Sz√≥fi√°ban
Am√≠g a korcsoport legkitŇĪnŇĎbb f√©rfi versenyzŇĎi a t√∂r√∂korsz√°gi Antaly√°ban szerepelnek az ifj√ļs√°gi Eur√≥pa-bajnoks√°gon, addig az i
 Chelsea‚ÄďAS Roma: rangad√≥nak indult, futball√ľnnep lett
Elk√©pesztŇĎen j√≥ √©s izgalmas m√©rkŇĎz√©st v√≠vott egym√°ssal a Chelsea √©s az AS Roma, a v√©ge 3‚Äď3-as d√∂ntetlen lett. Az Atl√©tico Ma
 A Bostonnak most Antetokounmpo √°llta az √ļtj√°t
Hajnalban tizenegy m√©rkŇĎz√©ssel lend√ľlt bele igaz√°n az √©szak-amerikai profi kos√°rliga (NBA) alapszakasza, melyben m√°sodik veres√©g√
 K√©t rangad√≥val √©s egy borzaszt√≥ s√©r√ľl√©ssel kezdŇĎd√∂tt az NBA-szezon
A Cleveland Cavaliers 102‚Äď99-re legyŇĎzte a Boston Celticset az NBA 2017‚Äď2018-as szezonj√°nak nyit√≥ m√©rkŇĎz√©s√©n. Noha LeBron James
 Dani Stern bejelentette a visszavonul√°s√°t
Dani Stern, ismert online nickjein Ansky451 √©s supernova9, a Twitteren k√∂z√∂lte, a j√∂vŇĎben √ļj kih√≠v√°sok fel√© ford√≠tja figyelm√©t.
 Ism√©t p√≥kerrel t√°mogathatunk egy j√≥ √ľgyet!
Az Egy√ľtt a Daganatos Gyermekek√©rt Alap√≠tv√°ny idei J√≥t√©konys√°gi verseny√©nek c√©lja egy l√©legeztetŇĎ g√©p v√°s√°rl√°sa a TŇĪzolt√≥ u
 575 ezer doll√°ros overlayt hozott a PCA Ultra szatellit
Nagy bukást hozott a PokerStarsnak a vasárnap megrendezett PCA Ultra szatellit: 100 csomagot garantáltak összesen $1.585.000 értékben,
 Schillhabel nyerte a Triton Super High Roller Series 6-Maxot
A maka√≥i Triton Super High Roller Series 6-Max eventj√©nek fŇĎd√≠ja $752.446 volt.
 Iyama Yuta ism√©t h√©t nagy c√≠met v√©d
Iyama Yuta miután tavaly elveszítette a Meijin címet Takao Shinji ellen, sikeresen megvédte a többi hat nagy címét.  Idén a Mei
 √öjabb s√©r√ľlt az ETO-ban
Sajnos ism√©t kulcsj√°t√©kos√°t vesz√≠tette el Ambros Mart√≠n csapata. A Rosztov elleni Bajnokok Lig√°ja √∂sszecsap√°s elŇĎtt egy √ļjabb v√°
 Debrecenben gyŇĎz√∂tt a Feh√©rv√°r
K√©t m√©rkŇĎz√©ssel folytat√≥dott a bajnoks√°g 5. fordul√≥ ja. Debrecen ben a Feh√©rv√°r , V√°c on a Buda√∂rs csapata j√°tszott.
sortav

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::