Anson superbanner
sortav
HOME FOCI AUTÓ KOSÁR KÉZI PÓKER EGYÉB VIDEO LIVESCORE POLITIKA BULVÁR TOP 50 WEBMASTEREKNEK
sortav
Carmeuse
sortav
sortav
  Autóblog
sortav
  08-14
15:52Milyen messze juthatunk az ĂĽres tankkal? – videĂł (Autóblog)
A „Truth or Myth” csapata legutóbb arra igyekezett rájönni, mennyire biztosítják túl az autógyártók modelljeik tankállását, így fogtak egy Honda Accordot, és addig járatták, míg ki nem ürült teljesen. Meglepő távot tudtak még menni vele az üres jelzés elérése után.
sortav
15:52A nap kĂ©pe: Ebben a PorschĂ©ben több mint egymilliĂł kilomĂ©ter van! (Autóblog)
Nehéz elhinni, hogy valaki egy sportautóval járjon-keljen a Földön gyakorlatilag mindenhová, de az alábbi 42 éves 911 Turbóval tulajdonosa mégis ezt teszi, s már több mint 1,1 millió boldog kilométert tettek meg együtt. Az autó pedig köszöni, jól van!
sortav
15:52KĂ©peken az Ăşj Honda Jazz (Autóblog)
A Honda jóval a Frankfurti Autószalon előtt leleplezte a megújult Jazzt, melynek a látványosabb megjelenés és belső kialakítás mellett a legnagyobb újdonsága a friss fejlesztésű 1,5 literes, 130 lóerős benzinmotorja. A modell egyébként maradt az a hihetetlenül praktikus kiskocsi, ami miatt rengetegen esküsznek rá.
sortav
  08-13
17:47EzĂ©rt ajánlott a gyerekzárat használni – videĂł (Autóblog)
Vagy legalább úgy bekötni a gyermeket, hogy ne essen ki rögtön az autóból, ha ajtót nyit. Csak szerencséje volt a földre kerülő kislánynak, hogy figyelmetlen édesanyja nem hajtott át a lábán, amikor nyitott ajtóval elindult.
sortav
17:47Ez lenne az eddigi legszebb BMW M3? (Autóblog)
Bár gyári állapotában sem csúnya jelenség, egy BMW fanatikus megépítette álmai M3-asát az F80-as generációból. A matt piros kasztni mellé arany felnik, különleges optikai csomag, egyedi fényszórók és egyéb finomságok társultak e célból.
sortav
17:47Ez a legjobban gyorsulĂł elektromos autĂł jelenleg – videĂł (Autóblog)
Mennyi idő alatt lehet letudni álló helyzetből 200 métert? Nos, a True Cousins TC-X elektromos autójával mindössze 4.89 szekundum alatt, közben 233 km/órára gyorsulva. Ezzel a villanykocsi világrekorder lett 1/8 mérföldön.
sortav
17:47A nap kĂ©pe: Joker BMW i8-asa (Autóblog)
Merész húzás ennyire sokszínű és vad festéssel ellátni értékes hibrid sportautónkat, de a látvány meggyőző – azoknak mindenképp, akik szeretik az elvetemült megoldásokat. Egy BMW i8 tulaj például Joker autójává varázsolta kedvencét, amely még világít is a sötétben.
sortav
  08-12
17:59Valaki megprĂłbálta eladni az Ăşj Civic Type R-t dupla áron (Autóblog)
Akkora az érdeklődés Amerikában a japán hot hatch iránt, hogy vannak, akik nem kis hasznot akarnak kovácsolni a frissen megszerzett példányok továbbértékesítéséből. Az egyik hirdető például az eredeti ár közel duplájáért rakta fel ezer kilométert futott Hondáját.
sortav
17:59IdegesĂ­tĹ‘ mintát kapott a világ legidegesĂ­tĹ‘bb gyerekĂ©nek Ferrarija – videĂł (Autóblog)
Mit is csináljon az ember gyermeke, ha annyi pénzhez jut, hogy bármit megtehet? Burkoltasson Louis Vuitton mintás matricába egy Ferrari F12 Berlinettát, amely úgy az övé, hogy 15 éves kora miatt nem is vezetheti egyáltalán…
sortav
17:59A nap kĂ©pe: BMW X2 a hozzá illĹ‘ álcával (Autóblog)
Hivatalos, de terepmintás matricázással álcázott állapotban gyönyörködhetünk az új BMW X2-es modelljének kellemes kiállásában. Az újdonság bár továbbra sem fedte fel valódi báját, azért így is mutat valamit…
sortav
17:59Kis Ferrari harca a nagy riválisokkal – videĂł (Autóblog)
Vajon mire megy a Ferrari jelenlegi ördögfiókája egy tuningolt Mercedes-AMG E63 S-szel és egy Audi R8 V10 Plusszal? Az oroszok összemérték gépeik (és saját maguk) tudását a kérdés megválaszolása céljából. Az eredmény egész meglepő lett.
sortav
  08-11
00:28JĂłk a magyarországi autĂłipar kilátásai (Autóblog)
A magyar GDP egyik legfontosabb összetevője a folyamatosan növekvő autóipar, mely jelenleg is több mint 154 000 embert foglalkoztat. 2016-ban a hazai gyáripari teljesítményünk 29%-át adta ez az iparág, 25,4 milliárd eurót termelve, ráadásul további növekedés várható a jövőben. Másrészt az emissziós botrányok komoly gondot jelenthetnek már középtávon is, azonban hatásaik egyelőre nem érezhetők hazánkban.
sortav
00:28KezelĂ©sbe vette az 5-ös BMW-t az AC Schnitzer (Autóblog)
A BMW-k egyik legnagyobb múltú nemesítője, az AC Schnitzer bemutatta programját az új 5-ös limuzin és kombi modellekhez. A G30 és G31 kódú modellek aerodinamikai kiegészítőket, friss kerékgarnitúrát, sportkipufogó-rendszert és ültetést kaptak, az 540i és 530d verziókhoz pedig motorizmosítás is elérhető.
sortav
00:28Toyota Hilux Ă©s Land Cruiser: megosztott uralkodĂłk (Autóblog)
Számos autógyárnak van kultikus, időt álló modellje, némelyeknek több is. Az azonban, hogy egy gyártónak ugyanazon a speciális szakterületen váljék legendává két, egymástól teljesen eltérő karakterű modellje, kevés az esély. Kivéve, ha a gyártót Toyotának hívják, és terepjárókról van szó.
sortav
00:28Elektromos autĂłk a FĹ‘városi VĂ­zművek járműparkjában (Autóblog)
A Fővárosi Vízművek gépjárműparkja a mai napon öt darab Nissan e-NV200 típusú 100%-ban elektromos járművel bővült. Az autók a társaság biztonsági őrségének a szolgálatába álltak.
sortav
  08-07
07:01Ăšgy nyĂşzzák a LaFerrarit a fĂĽvön, mint egy Zsigulit – videĂł (Autóblog)
Mindig megdöbbentő látni, hogy mit képesek művelni egyesek egy olyan autóval, amelyet a Föld lakosságának 1%-a engedhet megvenni magának, bár épp ezért vicces látvány is. Ráadásul a jól viseli a megpróbáltatásokat a sárga LaFerrari Aperta.
sortav
07:01A nap kĂ©pe: Egy valĂłs mĂ©retű McLaren LegĂłbĂłl – videĂłval (Autóblog)
Ha egy autómodell neve és a Lego együtt szerepel, abból rossz nem sülhet ki, így érdemes megnézni az alábbi rövidfilmet is, amely egy valós méretű McLaren 720S felépülését mutatja be. Az elkészült autó egy jótékonysági gyűjtésben segített és nehezebb lett az eredetinél.
sortav
07:01Tolatás közben is elĹ‘csalhatĂł a VTEC egy HondábĂłl? – videĂł (Autóblog)
Aki valódi Hondásnak tartja magát, biztosan VTEC szelepvezérléssel ellátott japán gépet hajt, amely egyszerűen annyit tesz, hogy bizonyos fordulatszám felett nagyobb teljesítményt csal ki az autóból. De vajon hátramenetben is működik a technológia?
sortav
07:01MĂ©g mindig van egy tucat vadonatĂşj Lexus LFA (Autóblog)
Meglepő jelentés került ki nemrég a világhálóra a Lexus szívómotoros sportautójáról. Több mint öt évvel az LFA gyártásának befejezése után még mindig van 12 darab sosem használt példány amerikai kereskedésekben. Vajon mire várnak velük?
sortav
  08-02
20:47Egy sárdagasztĂł pickup puccos belsĹ‘vel (Autóblog)
Attól még, hogy egy platós kisteherautó tengelyig gázol a sárban, a benne ülőknek nem kell a kényelemről lemondaniuk. Így gondolták ezt a Carlex Design-nál és az MS-RT Road Technology cégnél is, kerékre állítottak egy luxus belső térrel rendelkező, ám még a legkeményebb terepen is helyt álló Ford Rangert.
sortav
20:47Ăšj kĂ©peken a Suzuki Swift Sport (Autóblog)
A Suzuki a múlt héten jelentette meg az első fotót a Swift Sportról, most pedig újabb képanyag érkezett, amelyek alapján részletesebb képet alkothatunk a kis méregzsákról.
sortav
20:47Ezt a Lamborghinit láttuk már valahol (Autóblog)
A Jamiroquai frontembere, az autóbolond Jay Kay számos Lamborghinit tartott már a garázsában, többek között ezt a lila Diablót, amely a Cosmic Girl című szám klipjében is szerepelt. A zenész most úgy döntött, megválik az olasz géptől, a Lambót bárki beállíthatja a gyűjteményébe. Az ára azonban kozmikus, hogy egy szóviccel éljünk, 726 ezer dollár.
sortav
20:47Ăšj akkumulátorral forradalmasĂ­taná az autĂłipart a Toyota (Autóblog)
Fél évtizeden belül átveheti a technológiai vezető szerepet az akkumulátoros meghajtású elektromos autók piacán a Toyota. A titok egy vadonatúj felépítésű akkumulátor, amely a villanyautók minden jelenlegi hátrányára hathatós megoldást ígér.
sortav
  07-29
15:03Majdnem kiĂĽti a motorost a balesetezĹ‘ Honda S2000 (Autóblog)
Nem volt messze a felvételt készítő motoros attól, hogy a kanyarív végén uralmát elvesztő, és pörögve sziklának csapódó Honda S2000-es őt is magával ragadja. Végül mindkét fél egész szerencsésen megúszta az ijesztő incidenst.
sortav
15:03A nap kĂ©pe: 45 Ă©ves Range Rover egy Ăşj áráért (Autóblog)
Egy teljesen felújított, 1972-es évjáratú Range Rover Suffix-ra lehet licitálni hamarosan egy árverésen. A modell értékét 13,6 és 15,7 millió forintra becsülik, ami egy új Velar ára.
sortav
15:03Egy fűszerezett BMW 5-ös kombi (Autóblog)
A svájci Dähler Design & Technik bemutatta az első új, G31 szériás tuningolt BMW 5-ös Touringot. Egy 540i modellt vettek alapul, melynek doppingolták a motorját, megültették a karosszériáját és 21 colos kerekeket csavaroztak rá. Az eredmény igen impozáns lett.
sortav
15:03Nem a Volkswagen csoport adta el eddig a legtöbb autĂłt idĂ©n (Autóblog)
Amíg mindenki a VW-Toyota párharcával volt elfoglalva az elmúlt években, egy új játékos lépett színre, ráadásul az idei első félévben meg is szerezte a legtöbb értékesített gépjármű rangot. Ez pedig nem más, mint a Renault-Nissan csoport.
sortav
  07-28
06:00Száz Ă©ves a mai modern kisáruszállĂ­tĂłk Ĺ‘se (Autóblog)
Biztosan mindenki hallott már a Ford T-Modellről, ami világszerte sikertörténetet írt. De mi a helyzet a TT-Modellel? Bár ez az autó kevésbé ismert, mégis hatalmas hatással volt az autók világára, hiszen ez az elődje napjaink pickupjainak és kisáruszállítóinak – például a mai Transitnak is.
sortav
06:00FelfrissĂĽlt a Mercedes-Benz S-osztály (Autóblog)
Megújult a világ legjobb autójaként számon tartott Mercedes-Benz S-osztály. Külseje cizelláltabb lett, belterében új kényelmi és wellness szolgáltatások jelentek meg, tett egy újabb lépést az automatizált vezetés felé, motorterében pedig három új erőforrást üdvözölhetünk. A friss modellcsalád tagjai, köztük a fényűző Maybach és sportos AMG modellek szeptemberben debütálnak.
sortav
06:00A nap kĂ©pe: a McLaren hiperautĂłja (Autóblog)
A brit Autocar exkluzív riportban számol be egy, még az idén bemutatandó McLaren hiperautóról, amely a P1 GTR-nél is gyorsabb lesz. Saját tömege 1,3 tonna alatt marad, motorjának teljesítménye pedig a 800 lóerőt is meghaladja majd. Muszáj valamit villantani, ugyanis a Mercedes-AMG és az Aston Martin is készíti a maga elvetemült hiperautóját.
sortav
06:00VillamosĂ­tásba fog a BMW (Autóblog)
A BMW Csoport a közeljövőben képes lesz összes márkája mindegyik modellsorozatát hálózatról tölthető típusokkal bővíteni, a belsőégésű erőforrással szerelt paletta oldalán így egyre több tisztán elektromos, illetve plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt gépkocsi jelenik majd meg. Az első ilyen modell jövőre a BMW i8 Roadster lesz.
sortav
  07-25
22:28Egy gyönyörű amerikai olasz (Autóblog)
Az amerikai izom és az olasz dizájn találkozásából már számos gyönyörű dolog született az elmúlt évtizedekben, itt van például ez a káprázatos, korai kiadású Iso Grifo.
sortav
22:28Itt a legelegánsabb nyitott tetĹ‘s Bentley (Autóblog)
A hangzatos nevű Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner modellt a luxusjachtok világa inspirálta. A Princess Yachts céggel közösen létrehozott Galene modell kizárólag fehér színben, fehér bőrbelsővel és fapadlós csomagtérrel lesz elérhető, és csupán 30 szerencsés állíthat majd be egyet a garázsába.
sortav
22:28Ingyenesen frissĂ­ti V6-os Ă©s V8-as dĂ­zelei szoftverĂ©t az Audi (Autóblog)
Utólagos frissítési programot kínál az Audi ügyfeleinek Európában és további piacokon bizonyos Euro 5 és Euro 6 minősítésű dízelmotoros járművek számára. Összesen akár 850 ezer, a márka hathengeres és nyolchengeres dízelmotorjaival (V6 TDI és V8 TDI, Euro 5 és Euro 6) felszerelt személyautó kaphat új szoftvert a kampány keretében. Ennek nyomán a járművek károsanyag-kibocsátása a valós üzemelés során még a jelenlegi előírásoknál is kedvezőbb módon alakul.
sortav
22:28A nap kĂ©pe: az Ăşj Suzuki Swift Sport (Autóblog)
Felkerült a világhálóra az első fotó a Suzuki Swift sportváltozatáról, amiről egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el, de szinte biztosra vehető, hogy a Vitara S-ben is dolgozó 1,4 literes, 140 lóerős turbómotor fogja hajtani. Részletes tájékoztatást a Suzuki majd a Frankfurti Autószalonon (szeptember 14-24.) megtartott világpremier alkalmával ad a kis méregzsákról, amelynek itthon is sok rajongója akad.
sortav
  07-23
15:35A nap kĂ©pe: EladĂł FBI-os lehallgatĂł kocsi (Autóblog)
Aki szeretne egy kémkedésre alkalmas eszközökkel felszerelt furgont magáénak tudni, akkor az alábbi, 1989-es Dodge Ram Van lehet a megfelelő választás. A kémfilmekbe is illő barna furgont teljes felszereléssel és funkcionalitással lehet megvásárolni.
sortav
15:35Audi RS 4 kombi az ABT-tĹ‘l (Autóblog)
Az Audi 100-alapú első kiadást is számba véve immár az Audi S4 hatodik generációja van piacon. A modell fokozatosan erősödött, az aktuális kiadás már 354 lóerőt tud felmutatni, ám az RS modellek – az előzőek is – így is túllicitálják. Mivel a jelenlegi nemzedékből még nem jött ki az RS verzió, az ABT úgy gondolta, megcsinálja.
sortav
15:35Kipofozta az alap E-Mercit a Brabus (Autóblog)
A Brabus számára az sem baj, ha az ember csak egy fapados Mercedes-Benz E200-zal rendelkezik, ugyanis a B20-as projektnek köszönhetően egy alap csillagmárkásból is kívánatos remekművet csinál. Még a motorerő is növekedett.
sortav
15:35A 911 Turbo vagy az Aventador SV a gyorsulĂłbajnok? – videĂł (Autóblog)
A két legjobban katapultáló utcai benzinfalót eresztették egymásnak, hogy fény derüljön arra, a Porsche 911 Turbo S vagy a Lamborghini Aventador SV a legjobban ugró rendszámos négykerekű jelenleg.
sortav
  07-22
00:14MĂ©rföldkĹ‘höz Ă©rkezett a Mercedes-Benz G-osztály (Autóblog)
38 évnyi gyártást követően elkészült a 300 ezredik Mercedes G-osztály. A jubileumi darab kinézetét és felszereltségét rajongók szavazatai alapján állították össze. Ilyen lett a végeredmény.
sortav
00:14Megy az ĂĽzlet: BMW 530d xDrive (Autóblog)
A BMW 5-ös sorozat minden idők legsikeresebb üzleti limuzinja. Kifinomult hajtásláncai, fejlett technikái és kényelme olyan elegyet alkotnak, ami miatt emberek milliói esküsznek rá. Most kipróbáltunk egy példányt a friss G30 szériából, a hozzá leginkább passzoló erőforrással és az összes létező extrával. Nehéz volt kiszállni belőle.
sortav
00:14FĂ©lelmetes Merci kombit kĂ©szĂ­tett a Fostla (Autóblog)
Ha valaki számára nem bizonyul elegendőnek az előző generációs Mercedes-AMG E63 S 585 paripás teljesítménye, a Fostla csapata hozzácsap 115-öt, hogy nem csak az autópályák de a versenycsíkok félelmetes résztvevőjévé válhassunk vele.
sortav
00:14Nem vehet Ferrarit a cĂ©g legtöbb dolgozĂłja (Autóblog)
Míg az autógyártók nagy része kedvezményekkel honorálja dolgozóit, a Ferrari például majdhogynem tiltja az alkalmazottak efféle igényeit, hisz a túl magas kereslet és a túl kis volumenű gyártás miatt így is ügyfélsorrendet kell alkalmazni.
sortav
  07-19
21:10LNG töltőállomás Ă©pĂĽl Magyarországon (Autóblog)
A mai napon az M0-ás autópályánál megkezdődött az első hazai LNG töltőállomás építése a PAN-LNG projekt keretében. „Hamarosan a főbb autópályák mentén még további 4 cseppfolyósított földgázt (LNG) és sűrített földgázt (CNG) egyaránt kínáló kút létesül hazánkban. Ennek köszönhetően Magyarország is becsatlakozik a transzeurópai közlekedési hálózat (TEN-T) LNG és CNG folyosójába” – hívta fel a figyelmet Domanovszky Henrik a Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület (MGKKE) elnöke és a PAN-LNG Project koordinátora.
sortav
21:10Sportosság Ă­nyenceknek: Opel Insignia GSi (Autóblog)
Az új Opel Insignia GSi azok sportlimuzinja, akik igazán meg tudják becsülni a különleges vezetési élményt. Különösen dinamikus futómű-hangolásával és új Michelin-sportgumijával remekül fogja az utat. A Nürburgringen például gyorsabb, mint az előző generációs Insignia OPC modell. Október közepétől rendelhető.
sortav
21:10Bemutatkozott a kis Jaguar SUV (Autóblog)
A Jaguar leleplezte új kompakt szabadidőautóját, az E-Pace-t, amely a nagyobb méretű F-Pace-hez csatlakozik a palettán. A rendkívül vonzó, tágas és csúcstechnikával tömött E-Pace új vásárlók hadát csábíthatja a márkához. Az E-Pace gyártása 2017 végén indul, forgalmazását ötféle motorral kezdik majd meg.
sortav
21:10Itt az Ăşj Audi A8 (Autóblog)
Az Audi bemutatta új generációs luxus zászlóshajóját. A negyedik generációs A8 új mérföldkövet képvisel a haladás technikájában; új formanyelvvel, innovatív érintőképernyős vezérlési rendszerrel, 48 voltos elektromos rendszerrel és fejlett automatizált vezetési funkciókkal bír. Kétféle 3 literes V6-os motorral, késő ősszel indul a forgalmazása.
sortav
  07-16
15:32A nap kĂ©pe: A Föld leghosszabb nemzeti autóútja (Autóblog)
Nem feltétlenül egyértelmű a helyszín, ugyanis nem Oroszországban vagy Amerikában, hanem Ausztráliában található a világ leghosszabb nemzeti autóútja. A Highway 1 gyakorlatilag körbe megy az ország peremén 14 500 kilométer hosszan.
sortav
15:32Elkeverte Nico Rosberg bajnoki serlegĂ©t a posta (Autóblog)
Lehetünk a Forma-1 világbajnokai vagy egyszerű állampolgárok, ha csomagfeladásról van szó, még a brit posta is képes hibázni akár a legfontosabb feladott értékekkel is, ahogy történt ez Nico Rosberggel, akinek az F1-es bajnoki kupáját vesztették el a hivatalban.
sortav
15:32Hatalmas balesetet Ăşszott meg egy járĂłkelĹ‘ – videĂł (Autóblog)
Ez egy olyan ütközés, amit egyszerűen nem lehet kivédeni. Az irányíthatatlanul száguldó autó előbb eltalál egy másik autóst, majd egy üzlet kirakatába csapódik, ahol csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt gázolás, mert épp egy férfi várakozott ott.
sortav
sortav
    
Loading
megosztom: Iwiw Startlap Facebook Twitter
sortav
sortav
 
sortav
sortav
 TOP 4 óra hírek
 A Toro Rosso kihĂşzta a szĹ‘nyeget a McLaren alĂłl
Minimális segítséget sem kap a Hondával szenvedő istálló 2018-ra.
 MacedĂłn balszĂ©lsĹ‘t igazolt az Ăšjpest
Remzifaik Selmani az FK Renovától érkezik a Megyeri útra.
 Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott
A portugál támadót a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén állították ki, mert meglökte a játékvezetőt reklamálás k
 Nem lesz egyĂĽttműködĂ©s a Toro Rosso Ă©s a Honda között
Nem tudott megállapodni a Hondával, így 2018-ban is a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben a Toro Rosso.Tovább »
 A Mercedes mĂ©g aggĂłdhat SzingapĂşr miatt
A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas azt mondja, csapatának előrelépéseket kell tennie nagy leszorítóerős csomagjával, ha nem ak
 Red Bull: Nem fogják elcsábĂ­tani Verstappent a riválisok
Nem fogja elcsavarni a Forma-1 egyik legnagyobb ígéretének tartott Max Verstappen fejét a Ferrari, vagy a Mercedes csapata – így vél
 Cincinnati tenisztorna - Babos párosban a nyolc között
Babos Tímea a cseh Andrea Hlavackovával az oldalán bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna nő
 VideĂł: 40 Ă©v hangjai a Forma-1-ben
Egy nagyszerű videóval igyekszik lekötni a nyári szünet miatt unatkozó egyszeri Forma-1-rajongót a Williams csapata.Tovább »
sortav
 TOP video
sortav
 TOP 24 óra hírek
 Crawford edzõje: Indongo nem egy Postol
Augusztus 19-én, azaz most szombaton kerül sor arra a kisváltósúlyú mérkõzés
 Golovkin 170 fonton mĂ©rt be
170 fonttal tudta le a WBC kötelezõ, a meccset 30 nappal megelõzõ mérlegelési procedúr&aac
 A Toro Rosso kihĂşzta a szĹ‘nyeget a McLaren alĂłl
Minimális segítséget sem kap a Hondával szenvedő istálló 2018-ra.
 Pacquiao: McGregornak semmi esĂ©lye Mayweather ellen
Manny Pacquiao is megszólalt a jövõ hétvégén esedékes Floyd Mayweather vs. Conor McGregor
 MacedĂłn balszĂ©lsĹ‘t igazolt az Ăšjpest
Remzifaik Selmani az FK Renovától érkezik a Megyeri útra.
 Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott
A portugál támadót a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén állították ki, mert meglökte a játékvezetőt reklamálás k
 Nem lesz egyĂĽttműködĂ©s a Toro Rosso Ă©s a Honda között
Nem tudott megállapodni a Hondával, így 2018-ban is a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben a Toro Rosso.Tovább »
 A Mercedes mĂ©g aggĂłdhat SzingapĂşr miatt
A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas azt mondja, csapatának előrelépéseket kell tennie nagy leszorítóerős csomagjával, ha nem ak
 Red Bull: Nem fogják elcsábĂ­tani Verstappent a riválisok
Nem fogja elcsavarni a Forma-1 egyik legnagyobb ígéretének tartott Max Verstappen fejét a Ferrari, vagy a Mercedes csapata – így vél
 Cincinnati tenisztorna - Babos párosban a nyolc között
Babos Tímea a cseh Andrea Hlavackovával az oldalán bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna nő
 VideĂł: 40 Ă©v hangjai a Forma-1-ben
Egy nagyszerű videóval igyekszik lekötni a nyári szünet miatt unatkozó egyszeri Forma-1-rajongót a Williams csapata.Tovább »
sortav

livescore.in

sortav
 
:: szemlézett oldalaink :::: impresszum :::: Ajánlj oldalt! ::
PageRank Kereső optimalizálás Kuruc.info Google PageRank Linkgyűjtemény, linktár Cylex Silver Díj NetLap Linktár Ingyen linkgyűjtemény Facebook Eladó Ingatlanok